Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staara rura

czy tylko ja jedna w wieku22 byłam w jednym związku?!!!

Polecane posty

Gość staara rura

jestem juz staara... w tym roku skoncze 23 lata.. mam jeden zwiazek za sobą jestem sama 2 lata... mam dosc samotnosci..

Gość pewnie że nie Ty jedna
Dla pocieszenie powiem Ci, że za 2 tygodnie skończę 24 lata i byłam w 2-óch związkach ... i w tym drugim już raczej zostanę do końca.

Gość juyjyjy
Nie rozumiem cię. W wieku 22 lat chciałabyś być kobietą po przejściach - po kilku zaangażowaniach się, zawiedzionych nadziejach, przeżytych rozczarowaniach, bolesnych rozstaniach?? Masz dobrze w głowie?

ja jeszcze bardziej cie pociesze. mam 26 lat, 2 zwiazki za soba i od ponad roku jestem sama. widzisz, z toba wcale nie jest zle. glowa do gory

Gość staara rura
chciałabym mieć partnera i iść z nim przez zycie chyba muszę być b.zakompleksiona skoro uwazam ze facet mi do szczęścia potrzebny bo teraz nie czuję sie szczęśliwa...

Gość staara rura
a dlaczego tak sie dzieje że niektórzy nie mogą spotkać takiego kompana żeby iść z nim przez życie?

tez sie nad tym zastanawiam. moze mamy zbyt duze wymagania, a moze zbyt powazne miny ktore odstraszaja facetow

Też skończę 23 lata w tym roku.. Jestem w drugim poważnym związku.. Pierwsz, długoletni - 4 lata, zakończony w marcu 2008, kolejny zaczęty w grudniu 2008 i jak na razie ok. Każdy trafi na swego !!

Gość czarownice_czarodziejki
i tylko taką mnie ścieżką poprowadź gdzie śmieją się śmiechy w ciemności i gdzie muzyka gra, muzyka gra. ...nie daj mi, Boże, broń Boże, skosztować tak zwanej życiowej mądrości, dopóki życie trwa, póki życie trwa.. A. Osiecka

Gość a ile z nim bylas
do autorki

Gość loko choco
ja mam 22 i też byłam tylko w dwóch, poza tym niezadługich. nie tracę nadziei że kogoś jeszcze spotkam :) ale faktycznie, bycie w tym wieku emocjonalną raną po kilku bolesnych miłościach nie jest kuszącą perspektywą... ciesze się, że ciepiałam tylko 2 razy... teraz to już mogłabym męża normalnie znaleźć. seryjnie.

Gość satanistyczny mistrz wojny
Ta.... 23 lata i żalisz się że miałaś tylko jednego ??? Poczytaj wywody Prawiczka i kropki- ten nie miał nikogo... Więc nie jest tak źle...

Gość staara rura
bylam z nim 2 lata fakt..rowniez noszę zazwyczaj poważną minę i nie patrzę w oczy ludziom idąc ulicą

Gość ja mam prawie 25
i nie byłam w żadnym :D No i co wynika z tej arytmetyki???

Gość takjakja
ja w wieku 22 lat mam jednego chłopaka i to już od 7 lat :)

Gość upupupupuppppppppppppuppppppp

Gość staara rura
I need love....