Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

test boje sie rozczarowania

Polecane posty

Gość estta

Czesc boje sie rozczarowania bo jak widze kobiety w zaawansowanej ciazy to im zazdroszcze juz tak bardzo chce miec dziecko a jak mnie sie ludzie pytaja czemu jeszcze nie mamy dziecka to sie wstydze powiedziec ze nie wychodzi tylko tlumacze tym ze jak bedzie to sie bede cieszyc ale ze narazie sie nie staramy w pracy moze bede miala w marcu juz wiekszy etat to i tak na razie bym nie ujawniła a okres mi sie spoznia juz 3 dni i zyje z nadzieja ze to jest to jak widze jakiegos maluszka to zazdroszcze kolezankom itd. teraz mnie tak mdli ,jestem senna czasem brzuch mnie pobolewa tak jakby cos kuło bola piersi ale testu sie panicznie boje wiem ze bede musiala go zrobic ale jesli mi sie nie pojawi okres do konca miesiaca bo mialam regularnie to bede o tym myslec ja juz wariuje tez tak macie !!!

Gość pytam pierwszy raz wsumie
estta spokojnie ja tak nie mamm bo stosuje antykoncepcje jeszcze nie wyszlam za maz, ale tez maluszka w przyszlosci cche miec. Nie denerwuj sie , skoro sie spoznia a masz regularne to dobry znak, moze zrob sobie tez za jakis tydzien, 2