Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Specyfikacja__

Pekajace naczynia na nogach

Polecane posty

Gość Specyfikacja__

mam taki problem, na nogach (szczegolnie po areobiku) robi sie mi cos takiego. Co mozna z tym zrobic? Krepmuje sie? Laserowo wypalac to koszt, ale dlaczego tak si edzieje, co stosowacc, czy to jakies niedobory witamin... mam to od dawna ze wychodzi i pare dni jest... co moge z tym zrobic? http://img407.imageshack.us/my.php?image=20090217112jw7.jpg http://img413.imageshack.us/my.php?image=20090217113il2.jpg http://img413.imageshack.us/my.php?image=20090217115zg3.jpg

Gość masz kosmiczne niedobory cynku

Gość Specyfikacja__
myslisz ze to wina cynku?

Gość Specyfikacja__
up

Bzdura z tym cynkiem. Masz słabe naczynka. Każdy większy wysiłek powodujący przemęczanie nóg może doprowadzać do tego. A generalnie są to Twoje predyspozycje na które niestety nie mamy zbytnio wpływu. Są maście zawierające rutynę(Venescin), dodatkowo doustnie rutyna (Rutinoscorbin, Venescin...), nogi na krzesełko siedząc przed telewizorem, nie nosić skarpet z wżynającymi się gumkami, dużo spacerować, pływać ale nie przemęczać nóg w miarę możliwości. Mam nadzieję że troszkę Ci naświetliło powyższe. Trzymaj się. Ja też takie mam naczynka.

Gość Specyfikacja__
dzieki:):) a mozesz wiecej napisac, czym to grozi? czy mozna usunac laserowo? czy jak z jednej nogi usune wyskoczy na drugiej? prosilabym wszystko co masz na ten temat bo martwi mnie to... czy nic nie stanie sie z moim zdrowiem, czy moge chodzic na aerobik? dziekuje:)

Gość fiolka085
na pekajace naczynka witamina c i rutinoskorbin je sie to na kazde mini krwawienia ja jem bo mam wewnetzrne krawienia w kolanie i na pekniete naczynka na twarzy. to rada od lekarza nie od wrozki;)

Gość Specyfikacja__
dziekuje z apomoc... ale dlaczego bylo dlugo ok i znow to samo? a masaze? rozumiem ze jak najwiecej miec nogi do gory, moje sie ze cos z moim zdrowiem moze byc... czy moze byc tak ze bedzie to coraz wieksze?

Gość Specyfikacja__
ma ktos jeszcze taki problem?

jak sie ma sklonnosci (dziedziczne najczesciej) to niestety beda sie pojawialy kolejne... mozesz je usunac laserem, w koncu pojawia sie nowe laser ma sens jak sie chce go robic systematycznie inaczej chyba szkoda kassy bierz rutinoskorbin, nie przegrzewaj nog w goracych kapielach, saunie, dlugim opalaniu

Gość Specyfikacja_
wlansie myslalam ze solarium to likwiduje, a wyglada ze jest nie wskazane:(

Gość Specyfikacja_
moze jeszcze cos napiszecie na ten temat? co z tym laserem, koszty, co robic, masowac? czym smarowac? bo chcialabym by jakos samo bylo ok, a jak bynie patrzec wstyd mi latem :(

Gość specyfikacja
up

Gość mi na coś takiego
lekarz przepisał cyklo3forte i lioton1000, wszystko bez recepty. Nie wiem, czy by pomogło, bo za drogie i nie kupiłam (razem ok 100zł)