Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannaKluska

Warto poczekac!!!!

Polecane posty

Gość mariannaKluska

Rok temu poznałam fantastycznego faceta, zaiskrzyło miedzy nami dosc szybko ale poniewaz pracujemy razem, staralismy sie ukryc że mamy sie ku sobie, ale poniewaz zbytnio nam to nie wychodziło,koledzy z pracy zrobili impreze integracyjną poniewaz było kilka nowych osob(miedzy innymi ja), poszlismy razem,wyszlismy jako para,w koncu jak to u dorosłych bywa znajomośc oparła się o łóżku i tu mój kochany, zwalił mnie z nóg,powiedział, że to za szybko, że chce żebysmy się lepiej poznali, i zrobili to świadomie a nie po alkoholu, a pozatym chce \"przejsc wsztsytkie etapy\", a nie tak po kilu miechach do łóżka,powiedział, że mnie kocha i dlatego chce poczekać (jego poprzedni zwiazek rozpadł sie bo zbyt szybko go skonumowali), a teraz chce sie nacieszyc, i dochodzić do sexu po mału poznac nasze ciała, wzajemne reakcje na siebie.Dwa tygodnie temu zaręczyliśmy się, a wczoraj się kochaliśmy. Uwierzcie mi watro było poczekać!!! nie ze względu na sam sex(był odlotowy, czegoś takiego nie przezyłąm z poprzednim facetem), ale chociażby na atmosfere ktora mu towarzyszyła. Czuję się szczęsliwa, kochana i spełniona.

Widać porządni faceci nie wyginęłi, trafił ci się pewnie ostatni egzemplarz.;-)

Gość hahahaha_
chyba jakiś desperat xsxsxsxs