Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arpeggio

Czy mężczyźni doceniają prezenty wykonane własnoręcznie?

Polecane posty

Gość Arpeggio

Czy mężczyźni doceniają prezenty wykonane własnoręcznie czy raczej jest im obojętne co dostają? Chodzi mi o takie prezenty-pamiątki, w formie pięknie zdobionych albumów, książek (wyklejanych, wyszywanych, z tekstem napisanym samodzielnie...) itp. Dla kobiet zazwyczaj prezenty wykonywane własnoręcznie przez kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt dni mają bardzo dużą wartość. Dla mężczyzn też?

Gość raczej nie

Gość Arpeggio
Piszcie też proszę jaka jest Wasza płeć i, jeśli jesteście kobietami, skąd takie poglądy? Dałyście kiedyś taki prezent, który kosztował Was dużo wysiłku i nie został doceniony czy może coś innego...?

Gość loko choco
myślę, że zależy to od człowieka, a nie od płci ja bym się cieszyła z czegoś, co musiało pochłonąć ukochanemu dużo czasu i uwagi, bo pójść i kupić na odwal to każdy kretyn może :)

Moja pełć, moja sprawa. Tajemnica. Ale powiem, że za golarkę zabijam :P Lubię swoją pseudo-brodę :D

wlasnoręcznie wydziergana na drutach prezerwatywa powinna mjiec dla faceta dużą wartośc sentymantalną ;)

Gość loko choco
oczywiście czasem wybór i kupno prezentu, dobrze dobranego, przemyslanego, też może zająć dużo czasu i dużo wysiłku :) to też jest warte docenienia... ale nie jak mój eks, na urodziny dał mi kartkę z życzeniami nabazgranymi i jak powiedzialam że cieszę się i dziękuję, to nawet powiedział: "e tam poszedłem 5 minut kupiłem i jest"

Gość Arpeggio
No właśnie... takie jest podejście kobiet. Przynajmniej tych mi znanych... ale często się przecież zdarza, że kobiety i mężczyźni postrzegają różne sprawy zupełnie inaczej. Co innego ich cieszy, co innego bawi... Dlatego pytam.

Gość zmanierrowana
Dla kobiet zazwyczaj prezenty wykonywane własnoręcznie przez kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt dni mają bardzo dużą wartość :D:D:D:D:D

Gość dzejn
a u mnie tak nie jest. moj ukochany cieszy sie nawet z najdrobniejszych rzeczy, ktore dostanie, czy to ode mnie czy od rodziny, przyjaciol. trzyma wszystkie kartki z zyczeniami, ktore ode mnie dostal, wszystkie male prezenciki, nawet lisciki jakies ;) a najbardziej cieszyl sie, kiedy dostal ode mnie na rocznice album ze zdjeciami, do ktorego powkladalam nasze wspolne zdjecia zrobione przez ten okres i kazde jakos specjalnie podpisalam. powiedzial, ze to najlepszy prezent, jaki w zyciu dostal :) chyba to po prostu zalezy od charakteru danej osoby, czy woli prezenty "robione" czy kupione, a nie od bycia mezczyzna/ kobieta ;)

materialisci nie docenia. romantycy przecenia ;) jesli trafisz w gust, nawet materialista doceni :classic_cool:

Gość zmanierrowana
potwierdzam, ze to charakter ja na przyklad doceniam, ze darczynca wlasnprecznie zarobil pieniadze na prezent nie docenilabym poscieli wyszywanej w cytaty z poezji milosnej ani wlasnej roboty kompozycji zapachowej ani torebki ze skory ukochanego kota chocby ktos siedzial nad tym pol roku

Gość ale przecież ozp
to również prezent wykonany (częściowo) własnoręcznie :classic_cool:

Gość zmanierrowana
handjob w sensie? :D:D:D

Gość zmanierrowana
no i gustu nie nalezy lekcewazyc twimc :)

Gość 0864
przestań, nie szkoda Ci czasu? I tak tego nie doceni, a poza tym wyobraź sobie taki "wypracowany" prezent po ewentualnym zerwaniu. Moje dziecko dostało od drugiej "połówki" malowany portret z piękną poezją na odwrocie. Po rozstaniu było dość kłopotliwie.

Gość zmanierrowana
FIY? idts ;)

Gość zmanierrowana
pkp? pis (jesli na p)