Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka . . .

Czy włosy po ścięciu na zero..

Polecane posty

Gość Kropka . . .

mogą odrosnąć mocniejsze(grubsze), jeżeli z natury są bardzo delikatne cienkie, jest ich niewiele?.

Gość oczywiscie ze nie

Może zamiast tego kup sobie szampon pantene pro-v (gęste i mocne) , który działa :) .

Gość Speers..
Britney ogoliła sobie głowe na zero i zobacz jakie ma teraz ładne włosy. Tak samo jest z zarostem u mężczyzny. Wiec śmiało możesz sobie zgolić wlosy. Przebolejesz z dwa miechy i będziesz miala geste silne wlosy.

Gość Kropka . . .
Dziękuję za rady:) Tak myślisz Speers? Wciąż boję się, że to nie pomoże.. A to nie jest prosta sprawa:) Być łysą przez spory okres czasu.. Choć to już nieistotny problem. Chciałabym tylko wiedzieć czy pomoże.. Może jest ktoś z Was kto przekonał się o tym osobiście lub wie, że będą efekty?..

Gość pinaacolada
juz nie pierdolcie z tym zludzeniem o czym pisza w gazetach i mowia lekaze. zaczynajac golic nogi mialam meszek, teraz mam twardy, gruby zarost jak u faceta i nie ejst to na pewno zwiazane z dojrzewaniem itd.

Gość Kropka . . .
Zupełnie zgadzam się z Wami, że jest to uwarunkowane genetycznie. Mimo to wciąż się zastanawiam, ponieważ, w każdym miejscu jakie byśmy nie golili włosy odrastają zdecydowanie grubsze i ciemniejsze.. Więc może na głowie także?..

Gość nie sadze ze.
odrosna nagle mocniejsze i gęstsze ..ale jezeli masz zniszczone to na pewno odrosną zdrowsze ....

Gość vfbcbcbcb
ja mam bardzp zniszczone wlosy ale nigdy bym nie sciela sie na zero gratuluje odwagi

Włosy na głowie u niemowlęcia również są delikatne, tak jak włosy na nogach, ale w miare strzyżenia robią sie mocniejsze, to fakt. Jednak autorka nie ma juz włosów niemowlęcych, więc w jej przypadku golenie na łyso sie nie sprawdzi ;).

ogolnie wlosy po goelniu rosna mocniejsze ALE NIE PO JEDNYM!!! zobaczcie sobie wloski na nogach. robia sie coraz mocniejsze ale LATAMI to trwa

Gość Kropka . . .
Nie, nie... Nie mam zniszczonych włosów.. Lecz w moim przypadku można mówić, że... praktycznie nie mam włosów wcale..

Gość Kropka . . .
Jednak czytając Was zauważam, że jest cień nadziei, a chyba choćby tylko dla tej jednej iskierki warto spróbować, bo.. Mam 20 lat, a moja głowa jest porównywalna do głowy łysiejącego mężczyzny w podeszłym wieku.

Gość asdfghjkjhgf
przeciez Spears sciela wlosy jakis rok emu, teraz ma dlugie - naprawde wierzycie ze to jej wlosy sa. hello!

Gość Tak jesli zetniesz
i uzyjesz treski albo peruki jak spears bedziesz miala geste ;P

Gość bzy23
a walsnie ze tak ,tylko musisz ze ogolic wiecej razy niz jeden- azjaci tak robia dziecio i dlatego maja takie grube ,mocne wlosy

mnie wyrsly takie same, ale bardziej sie krecily( scinalam na kilka mm w gim, zeby nie bylo)

mnie wyrsly takie same, ale bardziej sie krecily( scinalam na kilka mm w gim, zeby nie bylo) i tak jak mialam cienkie tak po odrosnieciu byly cienkie;)

Gość Kropka . . .
Tak, lecz nie da nic ścięcie na kilka mm. Mam na myśli na tzw.... łysą pałę :)

Gość Kropka . . .
To znaczy, miałam na myśli w poprzednim poście, że chciałabym ogolić głowę całkowicie.. Chyba tylko wtedy można uzyskać jakikolwiek efekt, o ile jest to w ogóle możliwe...

Gość maja_88
tez słyszalam ze to podobno dziala...moja kolezanka mowila ze jak byla dzieckiem to mama 2 razy ogolila jej glowę i faktycznie miala ladne geste włosy...

Gość maja_88
dzieckiem to znaczy 5 lub 6 lat przed rozpoczeciem pierwszej klasy po w szkole to by sie z niej smiali