Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w październiku

6 tc - jakie powinny byc objawy?

Polecane posty

Gość mama w październiku

Cześc dziewczyny jestem w 6 tygdoniu ciąży (dokłądnie 6 tydzień i 3 dni). Przed spodziewaną miesiączką miałam lekkie bóle podbrzusza i kłócie w jajniku, mleczne upławy i oczywiście ból piersi. Okazało sie, że jestem w ciązy, ale teraz już oprócz dośc mocnago bólu piersi i braku apetytu nie ma już tych pozostałych obajwów - nie pobolewa mnie już brzuch, nie mam tylu upławów. Poza tym nie jest mi niedobrze, czuje się normlanie. martwię się, czy wszytko jest ok, a pierwszą wizytę na usg mam dopiero za kilka dni. Czy powinnam mieć więcej dolegliwości?

Gość tez tak mam iii
i tez sie dziwie

Gość ja też za polskimi
jest wszystko ok. w 6 tygodniu objawów nie ma jako takich:)

Gość mama w październiku
boję się to napisać, ale już mi przyszło do głowy, że może moje dziciątko nie rośnie, skoro mi nic nie dokucza :(

Gość tez tak mam iii
tylko ze ja juz prawie 8tc

Gość ja też za polskimi
w 6 tygodniu poza brakiem miesiączki nic mnie nie niepokoiło. Wymioty zaczęły się ok. 8.

Hejka. Myślę, że nie powinnaś się niczym martwić. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Ja osobiście mialam podobnie jak Ty - przed miesiączką bóle podbrzuszka, bolące piersi itp. Po wizycie u lekarza gdy dowiedziałam się że to 6tc bóle podbrzusza przeszły. Zostały tylko bóle piersi. Co to wymiotów i nudnośći to nie męczyły mnie ani raz az to teraz - aktualnie kończę 19tc.Także naprawde niczym się nie martw. Dla mnie to jest plus ze tak łagodnie znoszę ciążę i nie przechodziłam mdłości. A co do bólów podbrzusza pojawiły mi się potem ok 9-10tc, ale były delikatne. A wiesz już na kiedy masz termin? Pozdrawiam ciepło.

Gość mama w październiku
tez tak mam iii, no ale skoro Ty już w 8 tygdoniu, to znaczy, ze byłaś już na pierwszym usg, już usłyszałaś bicie serduszka, więc nie martw się. Ja się po prostu boje, że może się nie rozwija, bo usg jeszcze nie miałam

Gość tez tak mam iii
bylam na pierwszym usg w 6 tc i serduszka jeszcze nie bylo.Za kilka dni ide na nastepne.To bedzie dokladnie 8 tc i tak samo sie boje jak Ty

Gość mama w październiku
termin mam około połowy października, ale sądzę, że po usg dopiero lekarz to uściśli jejku, czekam na to pierwsze usg jak na jakieś zbawienie :) Denerwuję sie troszkę

Ja serduszko bijące widziałam w 7tc a usłyszalam dopiero w 18tc. Naprawdę niczym się nie martw bo dopiero dzidzi będzie źle jak mama będzie smutna i zmartwiona. Bądź pozytywnie nastawiona.

Gość mama w październiku
tez tak mam iii, tak, w 6 tygodnu to jeszcze odrobinkę za wcześnie, żeby serduszko zobaczyć, przynajmniej tak stwierdził lekarz, u którego byłam. Dlatego ja ide dopiero w 7 tygodniu (kilka dni ponad)

Gość tez tak mam iii
widzisz jednak mamy tak samo ;)

Gość ja też za polskimi
moja kumpela poszła pod koniec 7 i jeszcze serca nie było widać.

ja bedac w 6tc objawow nie mialam- ciaze zauwazyl moj maz, jak zjadlam 2 opakowania sledzi w jeden wieczor :) szybko pojechal po testy. Objawy zaczely mi sie od 8tc- glownie zgaga, ktorej wczesniej nie mialam i brak apetytu- czulam, jakbym za chwile miala dostac grypy albo anginy,bylam ospala i ciagle w zlym humorze

Gość mama w październiku
tez tak mam iii, no to również trzymam za Ciebie i Twojego maluszka kciuki - musi być dobrze ;) Gosiak, dzięki za słowa otuchy :)

Gość tez tak mam iii
a kiedy idziesz na usg?

Gość mama w październiku
w przyszły poniedziałek. To będzie 7 tydzień i 4 dzień a Ty?

Gość tez tak mam iii
ja ide w piatek i to bedzie dokladnie 8tc :) Trzymam kciuki za Ciebie i napisz pozniej jak poszlo ;)

Gość mama w październiku
ok. :) na pewno obie będziemy szczęśliwe po usg ;)

Gość tez tak mam iii
mam taka nadzieje :)

Gość magda pe el
ja w 6.tc objawów nie miałam absolutnie żadnych, poza brakiem miesiączki ;) Nie denerwujcie się, jest ok. Moja córcia ma już prawie 11 miesięcy ;)

Gość tez tak mam iii
juz jestem po i serduszko bije :) mama w październiku teraz czekam na Ciebie :)

Gość tez tak mam iii
mama w październiku no i jak?