Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olkaa90.

Czy mogę być w ciązy ???? PILNE

Polecane posty

witam w sobote 14.02.09 uprawiałam seks z moim partnerem i po wytrysku przy wyciąganiu penisa gumka strzeliła :/ ostatnią miesiączke miałam 14.01.09 a cykl mam 33 dniowy, co prawda byłam wczoraj u ginekologa po tabletke \"72 godziny po\" ale nadal jestem zeschizowana :-( no i chyba nie musze dodawać że okres mi sie spoźnia :P Jak zajde w ciąże to świat mi sie zawali :-( bardzo proszę i odpowiedź...

Gość łobuziaraaa
kochanie, moim zdaniem nie ma szans żebyś była w ciązy, serio :)

Gość możesz.........

Gość łobuziaraaa
jeszcze jak wzięłaś tabletkę "po" to juz w ogóle... głowa do góry, nie jesteś w ciąży!!!

Gość łobuziaraaa
laska weź wyluzuj, serio! wiem, że sie martwisz, ale pomyśl logicznie - to była praltycznie końcówka cyklu, nie sądzę żebys miala owulacją w 30 dniu!!!!!!!! no i do tego jeszcze tabletka..., nie ma szans!!!!!!!!!!!!!!!nie świruj ;)

Gość co mamy odpowiedzieć
albo jesteś w ciąży, albo nie. Innej odpowiedzi nie będzie. Poczekaj trochę, może dostaniesz okres

Gość bo co innego jest
nie mozesz byc w ciazy bo 14 lutego juz dawno bylas po owolulacji - nie moglas zajasc w ciaze nawet jakbys sie bardzo starala. Nic sie nie mart a okres Ci sie rozregulowal po tych tabletkach ktore wzielas. W nich jest tak ogromna dawka hormonow ze pewnie jeszcze kilka kolejnych cykli nie bedziesz miala regularnych

Gość łobuziaraaa
olka mowie Ci, spokojnie... a na okres się teraz nie napalaj nie wiadomo jak, bo po tej tabletce też Ci się tam trochę w środku pozmienia i możesz nie dostać od razu. ja brałam dwa razy tabletkę "po" :)