Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto chcę niech przeczyta

DAŁAM SIĘ TAK POTRAKTOWAĆ...Moja historia

Polecane posty

Historia dotyczy mnie i mojego mężczyzny. Jesteśmy ze sobą dwa lata,to co się stało tydzień temu ,zdarzyło się pierwszy raz... Jesteśmy ludźmi już dorosłymi. Emocjonalnie bardzo związanymi.Wiadomo jak to w związku są dni dobre,cudowne i troszkę złe...Nigdy nie robiłam nic złego,kochałam Go zawsze całym sercem.Zawsze byłam gotowa zrobić dla Niego wszystko! Własnie tydzien temu pierwszy raz doznałam Jego siłę na swoim ciele. Nie mam kawałka zęba jedynki... Uszy mam tak granatowe,ponadrywane,z tyłu całe w strupkach... Na powiekach zasinienia,pod oczami wręcz fioletowe odcienie... Na kościach policzkowych i na szyi również siniaki... Od nadgarstka prawie do łokcia ogromny siniec... Na stopie zaraz nad palcami następne duże zasinienie... Muszę nakładać na twarz taką warstwę fluidów i pudrów,że wyglądam jak idź stąd i nie wracaj... Tak bardzo prosiłam żeby przestał mnie bić,błagałam! Klęczałam na kolanach i składałam ręce,płakałam..zanosiłam się... Jakim strasznym uczuciem jest,gdy próbujesz się wydostać ,uciec od ciosów,które są tak bolesne! A nie możesz! Chwytałam za klamkę i próbowałam pootwierać zamki,ale nie udawało mi się,bo mnie odciągał! Raz udało mi się je otworzyć i ciągnęłam za klamkę z całych sił,on z całych sił próbował je zamknąć! Moim błędem było to,że włożyłam stopę między futrynę a drzwi...Na szczęście miałam na sobie buty... Gdy zamknął drzwi wyjął mi ze spodni majtki i ciągnął z całych sił! Wbijał je we mnie,zaciskając przy tym zęby i mówiąc coś do mnie! Nawet nie liczyłam ile razy uderzył moją głową o meble,ściany,podłogę! Ile razy kopnął mnie w twarz i ciało! Ile razy dostałam z otwartej ręki! Ile razy swoją głową uderzał o moją! Nos i wargi nie wytrzymały tej całej siły i rozlała się krew! Nadal błagałam by przestał...bałam się tej krwi...Wiedziałam,że jeśli do tego już doszło,to zrobi mi jeszcze coś gorszego! Zaczęło mi być strasznie słabo,powiedziałam że zwymiotuję i chcę iść szybko do łazienki...kazał mi wymiotowac do zlewu w kuchni! Powstrzymałam się... Po krótkim czasie udało mi się przedostać do łazienki...ze wszystkiego kucnęłam nad wc i zaczęłam wymiotować. On wtedy myślał że kłamię. Wszedł do łazienki podniósł mnie delikatnie i zaniósł do pokoju... Z szoku chyba zasnęłam na chwilę... Zrobił mi herbatę miętową i tulił...tak strasznie płakał... Ja płakałam razem z nim. Wiedział że robił mi straszną krzywdę! Że nie obronie się przed nim...bo niby jak? 50kg kobiety i 100 kg faceta!!! Chce tylko powiedzieć,że nie ma słabszej ode mnie kobiety! Nie napisze nawet z jakiego powodu mi to zrobił,bo nikt by w życiu nie uwierzył!:( Ale nigdy! Nigdy w życiu nie będzie powodu,aby ktokolwiek używał swojej siły wobec drugiej osoby! Nie ma słabszej kobiety ode mnie... Wyrządził mi taką krzywdę,a ja....wybaczyłam!

Gość loko choco
nie wierzę ci, kłamiesz.

Gość i coo
myślisz że to ostatni raz? na policje idiotko!!to jest chory psychicznie facet i ty nie lepsza że to wybaczyłaś.To musi być prowokacja,nie wierzę że są takie kobiety:/

Gość loko choco
raz co raz na kafeterii zdarzają się prowokacje, czasem są śmieszne a czasem nie, ale niektórzy nie zdają sobie sprawy, jakie to bywa denne.

Gość ulkaaaaaaaaaaa
jak mogłas wybaczyc cos takiego???:-( i co sie stało ze Cie pobił? zajebałabym uja

"Własnie tydzien temu pierwszy raz doznałam Jego siłę na swoim ciele." Myslalam, ze chodzi jej o ich "pierwszy raz" ;)

Gość niezła bajeczka

Nikt nie musi wierzyć naprawdę!!!

Gość no i własnie
tak rodzi się patologia. nawet mi ciebie nie żal, bo wiesz w co sie pchasz i robisz to na własne zyczenie. tłumaczyc by cie mogło coś jakiś niedorozwój umyslowy, ale nie sądze, żebys na to cierpiała, więc poprostu jesteś głupia jak but. może cie otrzeżwi, jak stracisz uszy i zęby. Boże w pale mi się nie mieści, jak by mi facet odwinął raz po twarzy , a on ciebie SKATOWAŁ, bo inaczej nie nazwe i własciwe po co tu piszesz, pochwalic się jaka głupia z ciebie przyszła masochistka? czy może oczekujesz że ktos ci przyklasnie, normalnie ręce opadaja. herbatki mi zrobił, przytulił, a ja cudowna matka teresa :/ wrrrr..... jak sie tłumaczysz? "spadłam bedna ze schodów" p.s. Mam oczywiście nadzieję że to prowokacja

Gość chora prowokacja

to nie moja historia,a pewnej dziewczyny!!! I to stało sie naprawdę!

Gość ale przecież ozp
prowokacja baba która byłaby tak tępą dzidą żeby to wybaczyć nie potrafiłaby sklecić aż tylu długich zdań

Gość moje ślepka mocno zielone....
to jest chore, żadna normalna dziewczyna nie zostałaby z takim facetem jak to zrobił 1 raz to zrobi i 2 mam tylko nadzieje ze to prowokacja takich rzeczy sie nie wybacza dajcie spokój co z tego, że plakal bo nie wiem niech placze ale raczej na komisariacie albo u psychologa dziewczyna, która zostaje przy takim facecie musi byc idiotka

Gość nie wytrzymam zaraz
na policje ze skurwysynem

Gość loko choco
raczej zastanawia się, jaki szum wywoła na forum. cholera, po co ja tu znowu pisze :/

Gość truturtutuuuu
historia rihanny tak cię użekła, ze postanowiłaś wymyslic swoją?

Gość Do autorki topiku123
Wierzę, wierzę we wszystko, nawet w to, że nie potrafisz odejść. Uciekaj dziewczyno jak najdalej, prawdą jest, ze gdy uderzył zrobi to jeszcze raz...

Gość siwa**
uciekaj dziewczyno jak najdalej to jakis piepszony psychol moze byc jeszcze goze

Gość normalnie w-11
nawet opis taki dennny :D:D prowokajszen 🖐️

Gość nie wiem czemu
nie wiem czemu jej nie wierzycie...mnie takie rzeczy spotykaly ze strony ojca wielokrotnie...

trudno odejsc, jesli sie kocha. ale Ty dziewczyno uciekaj w podskokach lepiej cierpiec z ej chorej milosci,ale bedac sama, czas leczy rany nniz z nim cierpiecc non stop

Gość happy_todaycxc
uwazam ze histria zmyslona zwlaszcza te kwieciste opisy mi tu nie pasuja a w takim razei napisz co poszlo sciemniaro

Gość wierzę ci
mój kuzyn zrobił coś podobnego swojej dziewczynie. Nie są już na szczęście razem. Mam nadzieję, że życie jej się pięknie i dobrze ułoży. Mój kuzyn zawsze był dobrym człowiekiem, powszechnie lubianym, kochanym przez całą rodzinę- nawet tą dalszą. Pobił tę kobietę okrutnie :( Nienawidzę go za to. Odejdź od tego typa, który cię pobił. Żyj szczęśliwie :)

Gość Przesada
Obys w zlą godzine nie napisała tego opowiadanka....bo sie moze zdarzyc w realu naprawdę :-)) Wtedy bys inaczej tu pisała albo wogole. Takze nie kus losu ,wypisywaniem takich głupot.

Gość wiecie ten
kwiecisty styl przpomina mi hostorie dziewczyny ktora pisala tu jakis czas temu o tym, ze miala wypadek, ze zginal w nim jej chlopak, ze trzymala go za reke na oiomie a po jego smierci dowiedzial sie ze bedzie miec bejbi. ten sam szczegolowy opis, grafomanski. babka czeka az w koncu ktos jej wueirzy chyba, ale przesadza :D🖐️

Gość pobożne życzenia
Prowokacja prowokacją ale w naszym kraju taki gnojek musi prawie zabic, aby babce ktoś raczył pomóc :( Poza tym chore. Psychole do gazu!

Gość mam wierzyć
A jaki jest dalszy ciąg tej...książki???