Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkf545

CZY WYOBRAŻACIE SOBIE WSPÓŁŻYCIE Z KIMŚ BEZ TABLETEK ANTY ????

Polecane posty

Gość kkf545

jestem w szoku kolezanka nie stosuje tabsów wcale tylko samą prezerwatywe..

Gość tez jechałam na gumie kilka
lat i nie wpadłam;)Teraz biorę tabsy bo jednak to pewniejsze.

Gość tez masz problem
ja z moim przez rok bez gumki i innych wynalazkow sie kochalam, nawet w dni plodne...wiec nie przezywaj tak tych gumek

ja w ogole bletek nie biore, a seks przez gumke to jak calowanie przez szybe, nie uzywam nigdy, tak od 3 lat z hakiem

Gość Antii89
zycze ci powodzenia przy zajściu w ciąże!:) Najpierw się najecie hormonów, a potem wielkie topici "staraczki". Nie lepiej pomyśleć wczesniej? Jesli tak sie boisz ciązy to może nie dorosłaś do seksu jeszcze...

Gość dorota084
buhehe a jak jha chce miec dzieci ok 30 to mam sie nie bzykac do 30? bo jestem malo dojrzała do sexu bo wole miec dzieci pozniej no takiej durnoty jeszcze nie widziałam:D

Gość Antii89
no ale tak sie tych dzieci boicie, że wygląda na to, ze jeszcze nie dorosłyście. "bzykac" widzę, że masz fajny stosunek do seksu... To już się nie dziwię, że boisz się "wpadki".

Gość agnieszka kowalska
Ja nigdy, nigdy nie stosowałam tabletek anty, używałam prezerwatyw i jakos dały radę uchronic mnie przed ciażą.

Gość dorota084
bo do zycia tzreba podchodzic z dystansem:) od dzis bede mowic stosunek seksualny:P bac sie to zle okreslenie, ja po prostu wiem ze bedzie na to czas:)

Gość Antii89
Bo na wszystko jest w zyciu czas i miejsce;D Ja osobiscie uznaję seks tylko z tymjednym jedynym, ale zdaje sobie sprawę, ze niektorzy maja inne poglądy. Do tego jesli prezerwatywa nie peknie to w ciaze nie da sie rady zajsc...:D A prez. nie pęknie jesli się wie jak ją zakładać i kupuje się te bardziej firmowe... Jak ktoś woli hormony to prosze bardzo, tylko to potem rodzi broblemy. Spotkalam juz wiele kobiet, ktore po odstawienu anty placza, że nie umią zajść w ciążę. teraz to wydaje się takie błahe, ale kiedy może być dużym problemem.:)

Gość dorota084
heh ja tez mam jednego partnera. wiec niewiem gdzie doczytalas ze mam inne poglady?