Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosna tużtuż

rozmiary dla kobiet !!1

Polecane posty

Gość Wiosna tużtuż

kyrcze przeżyłam dziś szok jestemw 4 mc ciąży i już 7 kg przytyłam waże 63 kg 168 wzrostu nie jem dużo a tyje więc już nie mam w czym chodzić wszystko małe poszłam do galer na zakupy jakieś spodnie tunika itp Zawsze nosiłam rozmiar 34/36 no to biore 40 a on jakiś mały sprawdzam i prawie się od 36 nie różni kurcze co to za rozmiarówki może i przytyłam ale różnica między ubraniami prawie nie ma masakra co oni szyją i na kogo a więcej niż 40 nie ma

a mnie wkurza że niby wszystkie chude są, wręcz anorektyczki a jak w sklepie chcę dżinsy na mnie (60kg i 168cm) to same chudziny wiszą na wieszakach! wrrrrrrrrrrr a ja nie chcę chudnąć, lubię moje ciałko :-)

Gość Wiosna tużtuż
ja przed ciąża jakoś tego tak nie widział zawsze brałam rozmiary 34/36 czasem38 jak coś było fajne dużej różnicy nie było ale żeby sukienka 36 była tylko 3 cm mniejsza niż 40 kurcze to paranoja jakaś to gdzie niby się ma ktoś grubszy ubrać dość że jakość ubrań kiepska wszystko drogie to jeszcze rozmiarówka do .....

No to mnie tez wkurza. Teraz nie mieszkam w Polsce to wogole nie mam problemu, ale jak worce to znowu bedzie tragedia. Nosze rozmiar dol 42, gora 44,a nawet 46..a w Polsce jak juz cos jest w rozmiarze 44 to wyglada jak dla babci 70-letniej :( Czy wszyscy musza byc rozmiarze mini ? A wsklepach dla puszystych wszystko za duze i masakrycznie drogie.

Gość Wiosna tużtuż
eh jakieś 2 lata temu jak jeszcze u babci na wsi stał stary dom wygrzebałam pare ubrań po mamie i cioci takich z 60-70 lat i powiem wam prawie nie zniszczone nie mechacą się nie rozciągają nie spierają rozmiary ok i mam je dwa lata a nadal są modne a to co dziś widziałam w H&m zara reserwed czy berheska(nie wiem czy dobrze pisze :P to jeden wielki syf i masówka za kupe kasy i mini rozmiar z napisem L

Gość Wiosna tużtuż
mam nadzieje, że ta moda na byle jakie szmatki za max cene i min rozmiar minie szlak człowieka trafia w tych sklepach

Gość Wiem że
H&M akurat zaniza rozmiarówki i jako jeden z nielicznych ma większy wybór dla większych kobiet

Gość malutka22222
Ja za bardzo was nie rozumiem, bo mam koleżankę co nosi rozmiar 40-42 i są to naprawdę dużo większe ubrania od moich więc nie wiem dlaczego twierdzicie ze te rozmiary prawie sie nie różnią.

Gość Wiosna tużtuż
może ale nie wszystkie ubrania w h&M są w dużych rozmiarach jak coś jest ładne to jest do 40 a ta 40 jakoś na 40 nie wygląda mnie to denerwje tyle kobiet ma różne figóry a te ubrania pasują tylko na szczule laski a najlepiej na gimnazjalistki a ja mam 24 l jestem w 15 tc i kurcze przytyłam i już w te niby L nie wchodze a tylko pare kilo więcej