Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksana L

Nie mogę sie pogodzić z tym , że moj facet był wczesniej zakochany w kims innym.

Polecane posty

Gość Lidiena
Nie jestem zazdrosna o te dziewczyny, z którymi był. Ja też byłam kiedyś zakochana. Było raz lepiej, raz gorzej, ale minęło. A zdjęć byłego nie wyrzuciłam, mam je gdzieś schowane. To fragment mojego życia.

Gość anuleczka29
Ja też tak jak wy dziewczyny jestem zazdrosna o byłą dziewczyne mojego chłopaka. Był z nią 5 lat i byli zaręczeni ale ja zostawił.Cały czas myśle że on nadal o niej czasami myśli, niewiem czemu ale uroiłam sobie że jestem gorsza od niej.Wydaje mi się że ją bardziej kochał bo z nią mieszkał i był zaręczony. Sama sobie wkręcam że on nadal chciałby do niej wrócić mimo iż wiem że tak niejest i że to właśnie mnie kocha.

Gość masakraaaaa
mam tak jak wy...

Gość jadwiga.von.urung
Chyba pójdę się zastrzelić! Mój mąż miał 5 kobiet przede mną które kochał.

Gość masakraaaa
Jak miał 5 to pewnie żadna nie była wyjatkowa, a jak była wcześniej jedna i wiadomo że to było coś szczegolnego to co innego

Gość jadwiga.von.urung
Masakraa -ależ była taka wyjątkowa, jedna. Bardzo wyjątkowa podobno. Ale co mnie to obchodzi. Liczy się tu i teraz. Przecież żadna z nas nie jest w księżyca i tez kogoś tam miała, mniej lub bardziej ważnego.

Gość kasicaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość garuys
ten test super:) ja tez mam ten problem siedzi to we mnie .. jestem z nim od 3 vlat w tym roku mamy slub.. mial 4 jedna ponoć wyjątkowa policjantka.. ale spotykal sie z innymi gdy bvyla z nim i dlatego sie rozstali. Nie chcial mi mówic ale zapytalam. jest miedzy nami 5lat różnicy. jest cieżko na sercu.. ale co zrobić.. :( mysle ze jak facet jest ok to nie bedzie o tym już nigdy wspominal... wiem ze to boli... jak cholera... życie..... test jest extra!:)