Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzajza21

gdzie wyjechac w maju zagranice?

Polecane posty

Gość wyzajza21

Hej, moj ukochany ma urodziny w maju i jako prezent zabieram go zagranice na jakas wycieczke . ktos moglby mi doradzic jakies fajne miesca? planuje paryz i disneyland , i moze jeszcze gdzies we wLoszech. (venecja)? dodam ze nie intreseuje nas lazenie po muzeach i iogladani ruin ani jakas sztuka i tym podobne duperele, raczej cos w stylu wesolych miasteczek, jakies dobre romantyczne restauracje itd. jakies pomysly? ps.w gre wchodzi tylko europa.

Gość aat
bylam w Venecji jak mialam 14 lat, bardzo mi sie podobalo, w Paryzu Disneylandzie bylam w lipcu zeszlego roku i bylo super!!!!!!!!!!!!!! Bylam 4 dni i tak nie wystarczylo wszystkiego zobaczyc( trzeba obejsc wszystkie parki) aa i przegapilismy pokaz fajerwerkow bo zaczelo padac w ostatnia noc grrrrr polecam jako wyjazd z chlopakiem, nigdy w zyciu sie tak dobrze nie bawilam. Teraz mi sie marzy Floryda , podobo jest jeszcze lepiej , pozdrawiam

Gość wyzajza21
dzieki za odp. 4 dni w disneylandzie?!!?!?!? dobzre ze mi pwoiedzialas, bo ja [planowalam na to 1 dzien!!!!!!!wlasnie tak mysle,ze z lodnynu pociagiem do paryza, potem z prayza do venecji i stamstad do verony (wesole miasteczko :-) ale nie wiem czy mi wystraczy dni ,mam maax.9 do wykorzystania. a z tego co slyszlam to paryz raczej nudny i mysle ze 1 dzien to dla nas byloby wystraczajco. a na floryde tez sie wybieram ,ale to juza za kilka lat jak juz bede bogata :-)

Gość aat
my pojachalismy do Paryza, godzine pociagiem ze stacji w Disneylandzie zobaczyc wieze aifla , porobilismy kilka zdjec i wrocilismy bo czas oczekiwania zeby wjechac na gore albo chociaz na pierwsze pietro to 4 h!!!!!! ale to bylo w lipcu w szczycie wakacji wiec moze w maju niebylo by takich tlumow .

Gość wyzajza21
hej, no wlasnie zdecydowalam ze postawie na paryza tylko, bo myslslam ,nad paryzem i wlochami ,ale nie starcza nam na to czasu,wiec mysle,ze wezmiemy pociag z waterloo do paryza w niedziele rano , zostaniemy w prazyu na 2 dni ,a potem od wtorku do soboty Disneyladn i w sobote po proludniu powrot do Londynu. teraz tylko muszed znalezc jakies ciekawe atrakcje w Paryzu i wykombinowac czym bedziemy sie przemieszczac....

Gość jhvgg
z londynu pociagiem do paryza OO NIEEEE

A dlaczego nie pociagiem? Oprocz tego, ze drogo kosztuje to nie widze zadnych przeszkod, calkiem przyjemnie sie jedzie.

Gość wyzajza21
oboje bardzo lubimy jzedzic pociagiem,a wiec dla mnie super,dlugo to nie trwa bo ok. 2 godz. a co najwazniejsze pociag zatrzymuje sie dokladnie w paryzu a lotnisko jak wiadomo jest gdzies poza ,wiec wtedy tzreba jeszcze dodatkwo dojzedzac. hotel w Disenyladndzie juz znalazlam..

Gość wyzajza21
a poza tym cena pewnie bedzie taka jak za samolot biorac pod uwage dojzad na lotniska.

Sledz promocje Eurostaru, to moze jakies tanie bilety na pociag znajdziesz, Eurostar zatrzymuje sie w Paryzu na stacji polnocnej i w Disneylandzie tez, wiec moze lepiej mieszkac kolo disneylandu, a do Paryza pojechac sobie na jeden dzien. Jak dla mnie 1 dzien w Paryzu wystarczyl, za bardzo nie lubie tego miasta, ale to tylko moje odczucie, wiec sie tym nie sugeruj.

Gość papryczka12
francja jest piekna:)

Ja akurat za Francja nie przepadam, przynajmniej te okolice, w ktorych ja bylam az tak strasznie mi sie nie podobaly: Paryz, Awinion, Nicea. No ale nie chce zniechecac, mam nadzieje, ze bedziecie mieli wspaniala wycieczke. Troszke wam chyba zazdroszcze, bo moj dzidzius w drodze, trzeba siedziec w domu, a czlowiek z checia by sie gdzies wyrwal:)

Gość wyzajza21
Dziekuje wszystkim za informacje. Bedziemy w paryzu od niedzieli rano i we wtorek kolo poludnia pojedziemy do Disenyladnu i tam juz zostaniemy i tylko wrocimy eurostarem prosto do londynu . pytani do tych co byli- jakies ciekawe miesjca do zobaczenia i jak wyglada publiczny transport? lepiej wynajc sobie samochod czy jest ok?

Glowne atrakcje to oczywiscie wieza Eiffel\'a, luk triumfalny, pola elizejskie, Luwr-wszedzie da sie dotrzec piechotka. My jeszcze wieczorem wykupilismy sobie rejs po Sekwanie- nawet fajnie bylo, bo winko ze soba wzielismy na lodz:)

proponuje Barcelone (super nocne zycie, swietny klimat, no i raczej gwarantowana dobra pogoda) lub Wenecje( stasznie drogo ale pieknie)

Gość asasasadadada
proponuje wyjazd na Teneryfe,cieplusio ,i przepieknie,koniecznie wynajac auto i zwiedzic cala wyspe,ma niesamowicie wiele atrakcji,za przystepna cene...wulkan EL Teide i wiele innych niespotykanych nigdzie indziej miejsc temperatura caly rok ok 25-33st,my bylismy na poczatku marca,bylo cudownie,w przyszlym roku tez lecimy tym razem na gran canarie