Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

Moj chlopak jest egoista

Polecane posty

Jestem z Moim chłoapkiem prawie 2 lata... ale on ma jedna ale jak ogromna wade.. jest strasznym samolubem.. co zrobic zeby przestał byc takim egoista??

ale oc mam zrobic zeby przetsal nim byc... nie odpwoaida mi to a raczej corz bardziej zaczyna mi to przeszkadzac ale kocham go i nie mysle nawet o rozstsaniu

faceci chyba z reguły są egoistami, nie wiem dlaczego, ja bynajmniej dotychczas taki spotykalam, moj mąż też niestety zbyt często myśli tylko o sobie...

Gość 1254
nic nowego kochana takie zycie..

Gość Przesada
To pomyslnad waszym zwiazkiem i to powaznie.To nie jest mała wada...to jest bardzo duza wada.A z wiekiem u każdego faceta sie zwieksza.A potem co Ci pozostanie.....Szukac jakiegos forum......zycie po zdradzie albo życie po rozwodzie.Bo niestety zony egoistow tam sie spotykają.:-((

wg mnie jest to ogormnie trudne i nie widzę rozwiązania jak wykazać sie swoim egoizmem, może poczuje się wtedy znacznie gorzej, doceni?

tylko ja nie mowie tutaj ze jest egoista w seksie .. ogolnie mowie na codzien jest egoista niczym sie nie dzieli.. niby nic a jednak strasznie mi to przeszkadza

Gość Przesada
linka..... Masz racje,to jest moze jedyne wyjscie żeby go z tego chodz troche wyleczyc.Ty tez sie stan egoistka a szczególnie jak bedzie chodzilo o jego osobe.Niech sie przekona jak wtedy człowiek sie czuje.