Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka 1987

co byście zrobili pomocy!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smerfetka 1987

mieszkam w wynajętym mieszkaniu z chłopakiem i kolegą pieniądze trzymam schowane w portfelu z domu przyjechałam w niedziele rodzice mi dali 1200 zł które właśnie tam schowałam.dzisiaj licze a tam brakuje 200 zł.wkurzyłam sie, poszłam na uczelnie na zajecia wróciłam a tam brakuje jeszcze 100 zł;(( kurde no;( wiem że to napewno nie mój chłopak bo go nie było w mieście cały dzień ani nie kolega z którym mieszkam bo on w niedziele wyjechał w delegacje podejrzewam właściciela-cała jego rodzinka ma klucze do mieszkania ale co ja teraz moge zrobić, jak cokolwiek udowodnić siedze i płacze bo dla mnie to dużo kasy........;(

Gość Antii89
najlepiej nos kase przy sobie albo zaloz konto.... Poinformuj tez chlopaka i kolegow zeby swojej kasy pilnowali...

Gość ssijjjjjjjjjjjj
to daj na konto idiotko :/

Gość zzzzgrzyt
To fajnie, ze godzisz sie, by klucze mieli wlasciciele :O Ja tez mieszkam w wynajetym mieszkaniu, ale zamek zmianialam i zaplacil za to wlasciciel. Gratuluje rozwagi!

Gość smerfetka 1987
dzieki tak zrobie ale ani chłopak ani kolega nie wzieli

Gość smerfetka 1987
to normalnie właściciele nie maja klucz do mieszkania?? u na s klucze ma właściciel żonka jego synek i córeczka

Gość ssijjjjjjjjjjjj
moj miał wlasciciel ale byl ok ile synalek i corunia maja lat?

No i każdy kto chce szwęda się po mieszkaniu, za które płacisz.... nieładnie :(.

Gość smerfetka 1987
ok. 25

Nie trzymaj wartościowych rzeczy w domu..., a i chyba rozejrzałabym się jednak za inną chatą.

Gość tunczykk lidlowy
ja jak w ynajmowałam zawsze zmieniałam zamek i nie było problemu teraz sama wynajmuje komuś i też mowie na wstepie o mozliwości zmiany zamków

Gość niefajna sprawa
masz nauczkę że nikomu nie mozna ufać też mnie kiedyś okradziono, wiesz to niekoniecznie musi być właściciel mieszkania, nie oszukuj się to może być i kolega jak i twój chłopak, nie bądz naiwna, następnym razem nie trzymaj tyle kasy w domu, jesteś za ufna, mieszkasz z obcymi ludźmi, zrozum nikomu nie można ot tak ufać pewnie ktoś się domyślił że byłaś u rodziców i dostałaś kasę, dziwne że po tym jak zgineło Ci 200 zł nie schowałaś ich albo nie nosiłaś reszty kasy przy sobie zresztą, czemu nie masz konta w banku i karty ? po co Ci takei duże kwoty w portfelu ? mając kartę mozesz w każdej chwili wypłacic trochę gotówki

Gość niefajna sprawa
no i rodzice też mogliby przelewać kasę bezpośrednio na Twoje konto, nie musiałabyś wtedy ryzykować utraty pieniedzy lub kradzieży

Gość smerfetka 1987
kolegi nie ma w miescie od niedzieli jest w delegacji.poza tym on dobrze zarabia. chłopak zawsze jak bierze to mowi i wie ze bym u dała nawet gdyby powiedział i to napewno nie on tak jutro wkładam kase na konto bo pewnie by mi znow jutro stówa wyparowała gdybym zostawiła w domu...

Znajoma wynajmowała mieszkanie. Lokatorzy wyprowadzili się nie płacąc za czynsz i zabierając klucze! Dobrze, że miała drugi komplet, bo by musiała wzywać pomoc i jeszcze za to zapłacić :(.

Gość smerfetka 1987
z drugiej strony dobrze że zostawił mi choć te 900 zł na życie.. ale bez sensu że nie można trzymać kasy w mieszkaniu;( nigdy mi sie nic takiego nie zdarzyło....

Gość nie mówiłem
a nie mówiłem