Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona11

on chce się zabić

Polecane posty

Gość przerażona11

Chłopak, z którym nie chcę być, bo boję się jego agresywnego zachowania, powiedział, że mam czas do 24.00 a jak nie dam mu szansy to skończy ze sobą Możecie mi nie wierzyć, ale wolałabym nie pisać tutaj o 1 w nocy, że jednak to zrobił ;((( Co ja mam robić, jak go powstrzymać. Gdzie dzwonić? Na policję, na telefon zaufania? POMOCY!!! Na forum, życie uczuciowe nikt nie odpowiada :(

Gość przerażona11
Właśnie o tym myślałam, ale czy policja interweniuje w takich sytuacjach. Pojadą do niego, jeśli podam im jego adres? Czy może lepiej dzwonić do szpitala psychiatrycznego albo na tel. zaufania. Już nie wiem co robić...

Gość l...mnn
olej to inaczej sie nie uwolnisz mi tez tak chlopak mowil ,pisal potrafil nie odpowiadac i 2 dni .. teraz ma zone i dziecko :D

Gość mądry podszywacz.
jak cienkim bolkiem trzeba być aby grozić dziewczynie próbą samobójczą :O

Gość przerażona11
On był u psychologa, bo go prosiłam. Myślał, że jeśli tam pójdzie to mnie do siebie przekona. Powiedział psychologowi, że zabije się jeśli ze mną nie będzie i ten mu odpowiedział, że to jego wybór a psychiatra stwierdziła, że to był tylko epizod sytuacyjny, bo on juz zrobił sobie nadzieję, że będzie coś między nami. Obiecałam mu, że pójdę do psychologa i się zapisałam, ale tylko dlatego, żeby wiedzieć jak mam z nim postępować. Chyba nie doczekam :(

Gość przerażona11
Nie mogę przecież go zwodzić, że będziemy razem, żeby to jakoś przeczekać, bo on już podjął decyzję i chce mojej decyzji teraz, nie chce dłużej czekać. Przerwał brać leki parę dni temu :((

Gość przerażona11
wurzona bardzo na faceta - tak już robiłam, ale on nie daje mi spokoju. Zaznaczę, że rok byliśmy razem tylko rozstaliśmy się, własnie przez jego agresywne zachowanie.

Gość wdowa superstar
działa ci na emocjach, skoro miał problemy z agresją i grozi samobójstwem to masz dobry materiał na policję. policja ma obowiązek sprawdzić sytuację w przypadku zgłoszenia o planowanym samobójstwie.

Gość przeerażona11
:((( Poszedł to zrobić :( Dzwoniłam na policję i pojechali to sprawdzić. Boże, umieram ze strachu. Może już jest za późno :(((