Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Ból nerek w ciąży!!

Polecane posty

Jestem w 20 tc kilka razy zdarzyło mi się że w nocy strasznie pobolewała mnie nerka (czasem prawa innym razem lewa). Dziś w nocy znowy złapał mnie straszny ból. Do mojego lekarza idę dopiero za dwa dni. Czy ktoś też tak miał? Co to może być?

No właśnie nie wiem co to może być pozycji czasem nie da się zmienić bo ból jest straszny i nic nie pomaga!

hmm lepiej idź do lekarza, zrob badanie moczu. Bo moze to byc nic, a moze jakas infekcja>? kiedys wlasie tak mnie nerki pobolewaly...az ktoregos dnia tak rozbolaly ze stracilam przytomnosc i wyladowalam w szpitalu. I nigdy juz nie bede miala superzdrowych nerek. a Ty w dodatku jestes w ciazy. Powtarzam ze to moze byc ni , ale na wszelki wypadek zbadaj sie.Na pewno nie zaszkodzi. Pozdrawiam

Gość lacy pacy
Masuj okolice nerek,bierz ciepla ,kapiel,rob cieple oklady,ja mialam kolke nerkowa w ciazy,bylam 8dni w szpitalu,kolka nerkowa byla gorsza od porodu,nie obiczaj nerek sokami,pil wode mineralna niegazowana

Gość dsfasdfvadsfcadsf
wez nospe, dziala rozkurczowo, tez tak mialam, dziecko usciska na nerki dlatego bolą, a bolą jak cholera :O:O to moze wywolac przedwczesny poród!!! idz do lekarza, moga cie nawet polozyc w szpitalu:O