Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KafeteriankA_Fragma

Proszę o opinie doświadczone

Polecane posty

Dziewczyny, mam problem. Wiem, że podobnych do mojego jest mnóstwo tyle tylko,że konkretnie z takim jak mój się nie spotkałam. Proszę o radę, opinie... Więc spóżnia mi się okres. Powinnam dostać go mniej więcej 4 lutego. Dziś jest juz 17. Zżera mnie stres dlaczego wciąż mi się spóżnia. Właśnie od tego okresu miałam znów zacząć brać tabletki antykoncepcyjne po 2 miesięcznej przerwie. Istnieje ryzyko, że jestem w ciąży, choć bardzo uważamy z chłopakiem na to. Mniej więcej tydzień temu robilam test. Wyszedł negatywnie. Ale nie daje mi spokoju myśl, że nie mam okresu. Nawet brałam kilka tabletek naraz z nadzieja, że wywoła to krwawienie, a tutaj wciąż nic. Do ginekologa będę mogła pójść dopiero w następnym tygodniu bo jestem na wsi u rodziny. Proszę, powiedzcie szczerze co to może być...

Gość myśle że tą przerwą w braniu
tabletek rozregulowałaś sobie wszystko, a do tego jeszcze pogorszyłaś sprawę tym że wzięłaś kilka naraz. Uzbrój się w cierpliwość bo możesz jeszcze trochę poczekać.

czy to mozliwe? pani ginekolog poradzila mi ta przerwe. Zazwyczaj mialam okres w miare regularnie. miewam bole czasami jak przy miesiaczce, ale okresu brak. wyczytalam ze dobrym sposobem na wywalanie okresu jest wziecie przez 3 dni po 3 tabletki 3 razy dziennie steridirilu, a ze mam zapas to probuje...