Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek WWA 23

POZNALEM FAJNĄ DZIEWCZYNE I TERAZ NIEWIEM CO DALEJ

Polecane posty

Gość maciek WWA 23

poznalem ją w klubie mam numer tel nawet nędzne gadu gadu dzwonilem pare razy gadalismy ale nigdy konkretnie sie nie umowilismy bo ona miala zawsze jakies tam wymówki typu " praca , szkola itp mam do niej GG niewiem czy nie wyjde na głupka jak bede pisal czesto do niej staram sie tego unikac, niewiem jak sie zabrac do spotkania bo wiem ze jak juz ze 3 razy przelozyla spotkania na kolejny tydzien to czy to ma sens a ja nie lubie sie narzucać wiec olewam chyba mimo ze fajna laseczka i do tego wolna

Gość gitarrrra
3 razy Cię olała- albo daj sobie z nią spokój, albo zmień taktykę, zaskocz ją czymś ;)

Gość maciek WWA 23
niewiem czuje ze jak bym sie z nią ustawil to by bylo zupelnie inaczej niz takie pieprzenie na gadu o niczym wiec unikam tego . musze ją spotkac przypadkiem gdzies w klubach wiem w ktoruch bywa

Gość gitarrrra
może ją wystraszyłeś swoją ortografią? :D

Gość jaką ortografią mlonie
to literówka :O

Może naprawdę jest zajęta? Ja moja pierwsza randkę z obecnym chłopakiem też odwlekałam. Po 3 odmowie powiedział, że więcej nie będzie mnie prosił, ale ja naprawdę byłam zajętą. Na szczęście zaprosił mnie jeszcze raz i wtedy już się zgodziłam, bo wiedziałam że to ostatnia szansa:)

Gość rgergergergr
ej ! ja Ci coś powiem :P jak jestem gdzieś w klubie i jakiś koleś sie przypieprzy który mi sie NIE podoba i prosi o numer czy coś....( tym bardziej jak jestem pijana) to czasem dam mu numer... on dzwoni, tak owszem rozmawiam z nim i będę, ale nigdy sie z nim nie umowie... jestem po prostu mila ! taka prawda... wiec zastanów sie czy jej sie podobasz... czy probujesz na sile... bo z tego co mi sie wydaje to ona ma na Ciebie wyjebane.

Gość jak nie proponowałeś jej
nic ciągle w podobnych godzinach to znaczy że ciespławaia :D pewnie dała numer bo nei potrafiła odmówić albo była pijana daruj sobie i badź szczęsliwym singlem

Gość maciek WWA 23
no bardzo mozliwe ale wtedy sie patrzyla na mnie dosyc czesto niewiem co to oznaczalo jak ja sie nie patrzylem to tez kontem oka widzialem ze ona to robi i jak ja sie spoglodalem to ona szybko odwracala wzrok . no ale to bylo wtedy w klubie jakies 3 miechy a czuje ze jakby doszlo do spotkania to by byla moja czuje to:D ale nie dojdzie narazie moze przypadkiem kiedys

Gość a ja mam urlop
weź ją w obroty - znaczy połóż ją nastół, zerwij z niej gacie, rozłóż siłą nogi i zapuść mrówkojada. Sukces murowany, ja tak zawsze robię :)