Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od teraz za pobraniem

Jak złożyć skargę na sprzedawcę allegro?

Polecane posty

Towaru brak, zwrotu pieniędzy brak i na obietnicach się skończyło. Wiem, że jest centrum sporów, ale tam najpierw trzeba stoczyć spór ze sprzedawcą i ewentualnie po 3 mies.sprawą zajmuje się allegro. Chciałabym, aby od razu sprawą ktoś się zajął, bo zbyt długo to trwa. Znacie sposób?

Gość supersprzedawca
opisz dokładniej sytuację bo z tego co tu napisałaś nic nie wynika PS naprawdę jestem supersprzedawcą:classic_cool:

ok:)Pieniądze wpłacone natychmiast po otrzymaniu nr konta. Towar miał być w 4 dni. 2 tygodnie nieudanych prób kontaktu. Jak się w końcu udało dodzwonić sprzedawca miał sprawdzić co się dzieje i się skontaktować.Oczywiście tego nie zrobił. Po kilku dniach udało mi się skontaktować ponownie - informacja, że nie mają tego towaru, więc proponują zwrot kasy albo czekam jeszzce 2-3dni i obiecują, że mam otrzymać towar .Moja odp. - czekam max.7 dni.Po 9 dniach i setkach prób kontaktu odzew dopiero po zagrożeniu zgłoszeniem sprawy.Zażądałam zwrotu pieniędzy, ale zwrotu brak.

Gość supersprzedawca
firma czy osoba prywatna? podałaś im dane do zwrotu kasy? jak nie potrzebujesz pilnie tych pieniędzy to poczekaj trochę. niestety niewiele możesz zdziałać.

firma, dane do zwrotu zostały podane.Czekam już prawie miesiąc na towar:(

dzięki za link, poczytam, może coś znajdę, bo nie odpuszczę. Lichwę trzeba niwelować