Kasia2009 0 Napisano Luty 17, 2009 Witam. PRzyjmuje juz 3 opakowaine tabletek Cyprest. PRzy ostatnim ostatnia tabletke wziełam 16 dnia ponieważ chciałąm aby okres wystąpił kilka dni wcześniej. Czy postąpiłam prawidłowo ? i czy teraz tabletki nadal mają działąnie antykoncepcyjne ? Oraz czy nastęne opakowanie mam przyjąć osmego dnia jak zawsze cz pierwszego dnia miesiącz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia2009 0 Napisano Luty 17, 2009 nikt sie nie orientuje ? do ginekologa dopiero mogę pójśc pod koniec marca czyli dopiero za ponad miesiąc bo aktualnie go nie ma a ja nie wiem co robic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaha Napisano Luty 17, 2009 to idz do apteki zapytaj farmaceutek ;) ja tez mialam problem z antykonceptami i panie mi wszystko wyjasnily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia2009 0 Napisano Luty 18, 2009 wolę nie ale dziękuje. Gdyby tylko ktoś powiedział, czy mam przyjąć kolejne opakowanie pierwszego dnia miesiączki czy osmego dnia od przyjęcia ostatniej tabletki . ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 18, 2009 gdy skonczylas brac tablety zeby wczesniej dostac @ to musisz dalej brac kolejne opakowanie tak jakbys te pierwsze skonczyla do konca.Mam nadzieje ze rozumiesz co napisalam,troche to zagmatwalam. Ale nastepnym razem nie koncz wczesniej ale bierz dluzej bez zadnej przerwy,@ tez nie dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia2009 0 Napisano Luty 18, 2009 Dostałąm dzisiaj okres czyli jeśle wezmę dziś pierwsza tabletkęz nowego opakowania bedzie ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach