Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to gratulacje

A co jeśli jestem lezbijką?

Polecane posty

Gość No to gratulacje

Całe życie otaczam się samymi kobietami. NIe potrafię normalnie rozmawiac z facetami, moje zwiazki z nimi sa do dupy bo czuje sie jakbym obcowała z kimś z obcej planety. Zawsze wiązałam się z ciepłymi kluchami bo tylko ich moglam jako tako zozumiec ale z drugiej strony tesknilam za kims kto bedzie dla mnie podporą, za kims przy kim poczuje sie bezpiecznie. Nigdy nie widzialam faceta nago ale na sama mysl przelatuja mi po plecach dreszcze i bynajmniej nie wynika to z podniecenia. Uważam że mogła bym stworzyć idealny zwiazek z kobieta tyle tylko ze chyba nie potafiła bym z nią uprawiac seksu. No, może bym sie przełamała ale na razie myśl o tym wzbudza we mnie te same uczucia co mysl o sexie z facetem. CZy któras z Was ma podobne odczucia i mogla by sie ze mną nimi podzielić?

Gość No to gratulacje

Gość gekom
podobaja Ci sie fizycznie faceci?

Gość gitarrrra
spoko, to jest na czasie ;)

Gość No to gratulacje
Tak. Lubię sobie popatrzec na zadbanego faceta ale są też kobiety które potrafią mnie sobą zafascynować i o których nie potrafie przestac myślec:O Robi mi się ciepło na serduchu jeśli przytulam się do faceta ale to samo mam z kobieta. Ratunku:D

Gość gitarrrra
opowiadał mi jeden kolega gej- historia niezwykła, był w związku , który trwal 5 lat z facetem, który gejem nie był, ani nawet ponoć bi( wcześniej miał dziewczynę) i utrzymywał ,ze fascynacja sexualna wymyka się kategoryzacji.... że to nie jest tak, że są tylko trzy możliwości, homo, hetero i bi, że jest jeszcze kilka innych opcji.... dziwne, nie?

Gość No to gratulacje
no;) ja słyszałam teorie ze kazdy z nas jest bi tylko nie kazdy dopuszcza swoja bisexialnosc do głosu. Podobno też takie zainteresowanie tą samą płcią jest normalnym etapem dojrzewania kazdego człowieka. Ciekawe jest to ze kiedy podoba mi sie jakis facet nie mysle o zwiazku z kobieta. A wiecie moze po czym można rozpoznac lezbijkę? Znam pare takich dziewczyn ale kazda jest inna i na pierwszy rzut oka nie można poznać że interesują się kobietami

nie lubię bi, homo, les... powiem to tak tzn nie przeszkadzają mi, można to tolerować ale nie zaakceptować...łoo matko ja sobie niewyobrażam robić to z babką, tylko mężczyżni mniam!

Gość No to gratulacje
Ja nie mówię że mężczyźni są beee Ja mówię że nie potrafię z nimi być, a sama całe życie nie chce być Miło kocie ze zachowalas kulture w swojej wypowiedzi;)

najpierw to trzeba spróbować, a nie zakładasz odrazu że nie potrafisz...pozatym to nie znaczy że musisz przez to zostać lesbijką! hehe

Gość No to gratulacje
próbowalam i to nie raz, z żadnym nie wytrzymałam dłużej nic 3 miesiące:O

ok, próbowałaś może ty najlepiej czujesz się sama ze sobą? ..niż w jakimkolwiek związku

Gość gitarrrra
a właściwie czym się martwisz? normalna sprawa w końcu, dobre czasy idą dla les, wyprowadzka do dużego miasta i życie jak w madrycie ;)

Gość No to gratulacje
"może ty najlepiej czujesz się sama ze sobą? ..niż w jakimkolwiek związku" tak też może byc czym się martwie? tym że faceta szybciej znajdę niż podobną do mnie kobiete (les się jeszcze nie nazwę)

Gość silly
Slyszalam niedawno o dziewczynie ktora sie okreslila jako bi-asexualna. Tych wszystkich rozmow na temat orientacji nie trzeba traktowac tak powaznie, w koncu jedno zachowanie jest norma w jednym czasie a pozniej zostanie zredefiniowane by stworzyc kolejna naklejke. Nie zmuszaj sie do niczego, ale tez nie zamykaj sobie drogi na zwiazek z kobieta tylko dlatego ze nie mozesz sobie wyobrazic seksu z kobieta..zastanow sie czy pociagaja cie kobiety fizycznie, czy potrafilabys sie przytulic do kobiety wymieniac czulosci bez "niebezpieczenstwa" sexu. Mnie osobiscie wiele lat zajelo zeby zebrac odwage na sex z kobieta, poniewaz pomimo tego ze mialam przyjaciol gejow i nie utozsamialam sie z zadnymi wartosciami kosciola, gdzies mialam zakodowana ze "kobiety z kobietami to jest oblesne". Jak sie w koncu odwazylam to zdalam sobie sprawe ze stacilam pare lat na sex z facetami. uwazam generalnie: ze za wiele nacisku jest kladzone na "orientacje sexualna" i zbyt malo na orientacje emocjonalna, bo w koncu chodzi o to kogo mozesz pokochac a nie o to czy sie tobie bardziej piersi podobaja czy meska owlosiona klatka. Ja bym z tym psychologiem jednak uwazala, poniewaz wydaje mi sie ze wielu jeszcze podchodzi do tych tematow z zalozeniem ze trzeba pacjenta "naprawic" i to najczesciej jest jednoznaczne z "unormalnieniem" co nie zawsze jest najlepszym rozwiazaniem! wejdz na te strone: http://kobiety-kobietom.com/ http://kobiety-kobietom.com/forum/ Powodzenia!

Gość sedzia zgred
ciesz sie ze nie jestes lesbijka:P

Gość a co nawet gdybys byla
orientacja seksualna nie podlega wartosciowaniu tzn. nie jest ani zla ani dobra. po prostu jest:) a sex dwoch kobiet wcale nie jest oblesny;) to tylko zahamowania z podswiadomosci...

Gość nic strasznego
Zgadzam się w zupełności z "silly" najważniejsze są uczucia i nie ważna jest pleć. Sex z kobieta to jest najwspanialsza rzecz jaka mi się zdarzyła w życiu.Ta pasja, ta namiętność, to zrozumienie, czułość, tego nie da ci żaden mężczyzna. Nikt nie zrozumie cię tak dobrze jak druga kobieta. Ja też długi czas byłam z facetami ale jednak czułam ze czegoś mi brakuje aż do momentu kiedy poznałam wspaniała kobietę która pokazała mi ze mogę być szczęśliwa i nie chodzi tutaj tylko o sex. Teraz chce mi się żyć, żałuje tylko że, to się nie stało wcześniej zmarnowałam tyle lat z facetami. Moja rada jest taka jeśli masz okazje nie wahaj się spróbuj z kobietą bo warto. Życzę Ci dużo szczęścia i obyś odnalazła swoja drogę tak jak ja.

Gość Ala z podwala
Tp gratylacje, lubie lezbijki, poniewarz zmniejszaja konkurencje

jedyne co mnie niepokoi w tym przypadku jest fakt ze nie podniecasz sie ani na kobiety ani na mezczyzn...

Gość Lezba
kto chce sie poznac?

autorko - to czy jestes homo czyhetero okresla do kogo czujesz pociag seksualny;-)) moj hetero kolega , zanim sie ozniel, powiedzial kiedys ze gdyby nie pociag seksualny to wolal by zyc i mieszkac ze swoim kumplemem bo tak bylo najmniej konfliktowo - powiedzial to miedzy jednym a drugim zwiazkiem;-)))

"Sex z kobieta to jest najwspanialsza rzecz jaka mi się zdarzyła w życiu.Ta pasja, ta namiętność, to zrozumienie, czułość, tego nie da ci żaden mężczyzna" ciekawy watek;-) ale nie kazdy przeciez szuka w seksie czulosci i zrozumienia -niekotorzy albo niektore (a pewnie wiekszosc szuka) innosci oraz tarcia - doslownie i w przenosni. fajnie ze jestes "uskrzydlona" mnie w seksie kobiet nie pociaga nic - a juz najmniej stosunek bez penisa - lubie odmiennosci wszelkie, a cielsene najbardziej;-))

Gość sexiloszka
ello ja jestem lezzzzba kocham jędrne cycuszki i tp nic w tym dziiwką ja lubie się przyjażnić z facetami ale kobietkik to muj żywioł. a ty jeśli chciałabyś przezyć wspaniała przygodę pod pierzynką tylko czekamjeśli ty zainteresowana to napissz a ja ci podam me gg

Gość WIESZ CO TO JEST PROIPAGANDA ?
no ja słyszałam teorie ze kazdy z nas jest bi tylko nie kazdy dopuszcza swoja bisexialnosc do głosu. i co jeszcze pedały wymyśliły a ja słyszałem że pedalstwo tylko dlaczego co innego wynika z badań ? PROPAGANDA i oszustwo w badaniach prohomofobia.pl

a właściwie czym się martwisz? normalna sprawa w końcu, dobre czasy idą dla les, wyprowadzka do dużego miasta i życie jak w madrycie a jak sąsiedzi cie rozpoznają to przeprowadzisz się do innego miasta ?

i co jeszcze pedały wymyśliły. a ja słyszałem że pedalstwo jest wrodzone tylko dlaczego co innego wynika z badań ? PROPAGANDA i oszustwo w badaniach prohomofobia.pl

silly i gitarrrra to dezinformatorki i mękkie propagandzistki pedalskie. jebać was i całą propagandową teorię "gejder"