Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek i spacja

Czy prawiczek i kropka straci cnotę przed 2012?

Polecane posty

kobiety nie pyta się o takie rzeczy :)

Gość mam to w d...e
predzej u nas bedzie euro 2012 niz on se ulzy

Gość Tytanowy Janusz
prawik tobie powinno sie zalozyc licznik debilnych pomyslow i pytan

Gość satanistyczny mistrz wojny
Święty prawiku zawsze dziewico módl się za nami splugawionymi do swojego Boga Cnoty i Błony- teraz i w godzinę śmierci naszej ze śmiechu Ameno!

Gość Tytanowy Janusz
moze i tak ale twoja obsesja to dno ciagle sie pytasz ile ktora miala co i jak gdzie jej wchodzilo i jestes tym tak bardzo szokowany i tak cie to brzydzi to po co sie dopytujesz

Gość Tytanowy Janusz
tak kazdy zyje tak jak potrafi ale nie musi ciagle meczyc tym innych a akceptacja innych takimi jacy sa tez jest wazna aprzedmiotowe traktowanie kobiet wkuriwa mnie niezmiernie. dla niego jedyna wartoscia jest to ile kutasow miala klijentka

A z naszego prawiczka może taki oblech maleńki- tak naprawdę lubi z du pci wkładać do buzi ???? Może to taki mały erotoman gawędziarz, co to marzy po sado- maso i dymaneczku w masce ze skóry, knebelku, kajdaneczkach, chłostaniu pejczem i byciu związanym?? Oczywiście przez łysych niemieckich transwestytów o wielkich sztucznych, głębokich pochwach. Ale podświadomie boi się tych pragnień i stosuje technikę maksymalnego wyparcia- aż po obsesję dziewictwa.

satabie był już taki topik i ktoś w nim wysunął podobne podejrzenia i kropek się nie obronił :D

Tytanowy Januszu Kiedy tylko na anonimowym forum kropek może liczyć na choćby częściową akceptację...tylko tu może się wyżalić, trochę zrealizować w swej wydumanej roli... A jego przedmiotowe traktowanie płci przeciwnej nie podlega chyba dyskusji.

O mój nieistniejący boże!!!! Co to jest na tym zdjęciu??? Ślepiec??? Czy może zwierzę które tak wygląda bo za długo było w prawictwie i doszło do mutacji???

Gość Tytanowy Janusz
nie podlega bo dla mnie to tylko najgorsza oferma tak traktuje kobiety a jak bym zlapal to bym zlamal i nabil jak strzelbe takiego. tak ale nie przez ciagle powtarzanie tego jedyne doswiadczenie jakie ma to z wlasna reka a uwaza sie niewiadmo za kogo za kogos lepszeg o tych ktorzy juz sie seksowali

A może o on ma wielkie doświadczenie w kontaktach ze swoją łapą- wkleja między palce plastelinę i udaje że ,,przebija"członkiem sapiąc czule ,,och, dla mnie czekałaś tyle czasu, kochanie... Dziękuję, moja ty niewinna rączko" Może on bawi się w deflorację dłoni- cnotki???

Gość he hi ha ho hej
no przecież to fantasta-gawędziarz :classic_cool:

z reka to on ma do czynieni pewnie nie raz dziennie, moze i ma gumowa do zadan specjchalny na gluzsze piatkowe wieczory

Gość olejcie w końcu wszyscy
tego prawiczka czy nie widzicie że o to mu chodzi żeby cały czas o nim dyskutowano ? przecież to pedalisko wyczuć to mozna na 4 mile

Od Manii nie wymagasz dziewictwa-ufffffff...... A ja przeczytałem- od zadnej Marii nie wymagam dziewictwa... A to już by zakrawało na obrazę uczuć religijnych.... Bo jedna Maria podobno była... No wiecie, która.....

No i znowu mi jakis podszywacz krwi napsuć chce... Tylko że jakieś tępe bydle bo manii od Mani nie odróżnia Ludziska to jednak lubią naszego kropasa bo mi żyć nie dają....

Dla mnie też wiele znaczysz kropku- do codziennych podstawowych obowiązków jak np kawa, palenie fajek, chodzenie do toalety dołączył jeszcze jeden- muszę przynajmniej raz zażartować z Prawiczka i kropka 1987 Tak sobie postanowiłem, ot co!

Nawet sekty mają swoich wyznawców ;) Kropek mnie się wydaje, że jesteś poprostu ewenementem tego forum, jego nieodłączną częścią... Nie zauważyłem jednak jakichś szczególnych przejawów sympatii wobec Ciebie, raczej litości...poza oczywiście sporadycznymi przypadkami forumowych pustaków :classic_cool:

Gość asdafghlkhlknljkh
up

Nie kropuś inni znaczki zbierają, inni malują pejzaże A ze mnie taki mały diablik co żałosnych ludzi nie lubi. I kropka.

Wciąż nie wiesz?? Faktycznie jesteś debil, przecież niewiele osób traktowało Cię aż tak abstrakcyjną iluzją :classic_cool: