Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody-17latek

Pomocy.

Polecane posty

Gość Młody-17latek

Witam. Mam 17 lat i mam pewien problem. Od pewnego czasu w okresie dojrzewania zacząłem być coraz bardziej owłosiony. Strasznie nie lubię tego i postanowiłem się golić w niektórych miejscach, bo dziewczyny nie lubią młodych chłopaków owłosionych tylko opalonych i gładkich. Na brzuchu zaczęły mi rosnąć włosy więc zacząłem je wpierw maszynką golić, ale potem szybciej odrastały to spróbowałem 2x depilatorem. Niestety zrobiły mi się zaczerwienione miejsca i brzydki cały brzuch i się wstydzę tego. Chciałbym mieć tak jak dziewczyny golą się na nogach, nie owłosiony, bez oznak i żeby wolno odrastały. Nie wiem jak to zrobić. Tak to wygląda teraz: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/66/320c4088f54d44fcmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/62/5106befd7d9f18c1med.jpg[/IMG][/URL] I nie wiem jak tego się pozbyć i oznak owłosienia :( Pomocy :(

Gość Odświeżenie
~Odświeżenie. Proszę o odpowiedź.

Gość Antii89
o lol;/ koles kazdy facet tam ma wlosy... Ja najbardziej wlasnie lubie te idace od pepka.... Jesli chcesz byc tam gladki to jedynie mozesz a) depilowac sie woskiem (nie wiem czy to cos da b) isc na depilacje laserowa. Koles daj sobie spokoj... Jeszcze nogi sobie wydepiluj;/

Gość facet jestem
weź kup sobie balsam po goleniu NIVEA dla skóry wrażliwej i smaruj tym. jeśli nie pomoże idz do lekarza niech pzrepisze ci maśćna zapalenie skóry

Gość ja lubię owłosionych
dla mnie facet, który sie depiluje tam gdzie nie trzeba to gej ! daj sobie spokój ! najwyżej nabawisz się zapalenia i gronkowca. wystarczy jak się będziesz golił pod pachami, żeby nie śmierdziało. dziewczyny lubia jak facet dba o higienę, używa dezodorantu, ale bez przesady!!! owłosienie brzucha jest sexy...

Gość kalinkaczerwona
owlosienie pod pepkiem jest ok :) kazda dziewczyna Ci to powie. Jednak wlosy pod pachami to totalny obciach i brak higieny moim zdaniem

Gość e tam pierdolenie
nie gol maszynką! Chyba, że chcesz mieć pół metrowe włosy :-p Przecież włosy u faceta to podstawa :) nie wiem dlaczego Ty ich nie chcesz mieć. Znam chłopaków którzy specjalnie nogi zaczęli golić żeby szybciej im włosy rosły :D Nie gol, serio :) dziewczyny lubią owłosionych ;)

o wlasnie tylko pod pachami warto golic badz przycinac no i w miejscach intymnych zeby duzo klakow nie bylo:D

Gość 17-latek...
Teraz nie wiem jak się pozbyć tego zaczerwienienia skutecznie. A chciałem mieć mniej włosów na brzuchu bo jestem strasznie blady i ciemne owłosienie mam i to nie zbty fajne.

Gość Biloff
po pierwsze, po depilatorze zaczęły Ci wrastać włosy pod skóre, stąd te czerwone krosty, musisz teraz używać peelingu żeby usunąć naskórek, jak już wygładzi Ci się skóra i nadal nie bedziesz chciała tych włosów kup sobie w sklepie kosmetycznym wosk w plastrach......ale nie wiem po co Ci to,,,,,facet to facet

Gość antybakteryjny
na te krosty kup sobie żel antybakteryjny AKNEROXID 10 % koszt 24 zł, lub płyn Afronis ok. 6 zł i nie depiluj się więcej, facet ma wyglądać jak facet, owłosienie świadczy o wysokim poziomie testosteronu...