Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłą

po seksie sie nie odezwal...

Polecane posty

Gość odezwie sie uwierz mi
jeden taki jak sie napilismy i kochalismy to bylo mu tak glupio ze nie odzywal sie tydzien,a za tydzien znowu chcial seksu

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
30letni facet i mu glupio ze nie mog poruchac porzadnie hahahah zabawne:D

Gość malutka22222
O boże jak mogłaś pomyślec że ma syfa? Znasz go juz jakiś czas. Dziewczyno weź Ty się zastanów czy szukasz kochanka do seksu czy partnera do związku.

tak sie sklada ze on czesto jest w pubie w ktorym pracuje nie ukrywam jestem atrakcyjna kobieta, jego kumple zabjijali sie o moj nr tel, dwoch z nich olam, temu sie udalo, on olal mnie jakbym miala klamke to bym go zajebala w momencie

guma rzecz wazna trza a jak nie ma gumy,a jest sie pijanym,sa dni plodne,a facet nie ma gumek:D

nie pozbieram sie ale mi glupio ze do niego napisalm matko co za idotka ze mnie teraz sie bedzie smial z kumplami:(

Gość StokrotkaStokrotka
wiesz,zmieniłam zdanie jak Cię czytam. a tak na marginesie-może wrócił do dziewczyny?i teraz śpi obok niej...

teraz sie pusc z innymi, zajebista dupo w barze pracujesz i dajesz sobie takie numery robic?przeciez jestes na swieczniku towarzyskim w waszej okolicy,to glupie,gdybym byla barmanka z mojej dyskoteki nie dotknalby mnie zaden miejscowy koles ale lipa:P no to super gratuluje rozumu:D

raport mi nie doszel wyslalam 2 smsy, jeden doszedl, drugi nie

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
bedzie racja:D w pracy ci narobi siary hahah ale wstyd:O

Gość StokrotkaStokrotka
guma to jak seks w skarpecie nie ma to jak stały związek echhhhhh

jakiej siary? wypre sie wszystkiego

bedzie o tym chrzanic pol osiedla i kazdy sie dowie.:P jestes barmanka, a o takich kazdy gada! moje z dyskoteki są inne,wiedza ze inni na nie patrza,same sie smieja

Gość one one one
jesli spotkasz go w pubie to go olej, po prostu. ale gwarantuje ci ze jesli on unika cie to nie przyjdzie do tego pubu.

Gość malutka22222
autorko Ty jesteś po prostu naiwna i tyle w temacie.

wiem jestem naiwna pare cieplych slow, opowiesc o jego problemach i juz uwierzylam ze traktuje mnie powaznie a niech opowiada, tyle ma co sobie pogada, chuj z tym alkoholikeim w sepaaracjii, widzialm na jakiej melini mieszka wiem na czym stoje i tyle, a w pracy bede dumnie unosic glowe

masz prawo do seksu,ale nie z miejscowymi kolesiami,kolesie cie zliczuja spojrzeniami,takie lekcewazace,wiesz jak wygladaja? jak sie ludzie patrza? jak znaja prawde o tobie?beda wiedziec jak robisz loda,czy umiesz i czy dajesz dobrze! nauczysz sie rozumu w piatek juz

w drugim napisalm mu tak "aha to juz wiem o co ci chodzilo, szkoda ze nawet nie bylo dobrze" ps on ma mikroskopijnego fiuta

Gość StokrotkaStokrotka
buahahahaha to trafiłaś na gościa ,kt óry Ci wciska kit,że tak mu źle z żoną?

Gość no chyba proste
sorry malutka22222 ale jak sie ma dlugosc znajomosci oraz zamiary wobec faceta do pewnosci co do tego czy ma syfa czy nie? Piszesz tak jakbys nie wiedziala o tym ze czy sie faceta kocha czy nie i czy sie ma wobec niego powazne zamiary czy nie to on moze miec syfa. to ze ktos jest twoim dobrym znajomym od lat to nie znaczy ze nie ma STI. I dobrze zrobila ze nie chciala bez gumki. Z drugiej strony to co to za facet co sie nawet nie zastanowi czy jego partnerka cos ma czy nie i sie pcha bez gumki. To znaczy ze przed nia mogl bzyknac nie wiadomo ile lasek bez prezerwatywy, ktrore to laski nie wiadomo co nosily. niestety jak go wpuscila chocby na chwile to wystarczy zeby cos zalapac. nie ma co zalowac takiego lovelasa.

Gość StokrotkaStokrotka
łeeeee to kiepściuchno ze sprzęciwem? :P

Gość rgergergergr
Jak on się bedzie z Ciebie śmać to najwyzej powiesz myszko, że był kiepski i że zauważyłaś ze ma małego penisa ;) nie przejmuj sie

i co ja mam teraz zrobic?

na temat mojego dziewictwa gadala cala grupa pielgrzymkowa. posluchaj poszlam na pielgrzymke i spotkalam mojego bylego-piotrka piotrek probowal mi zdjac wianek,ale mu nie wyszlo(bolalo) poniewaz tylko raz wszedl i mu nie wyszlo to sie obrazil i opowiedzial o tym kolesiom z grupy-dwa tygodnie na mnie sie patrzyli smiali sie a ja plakalam i do tej pory wiem ze rob wszystko tylko tak zeby inni tego nie widzieli

ale byla siara ze jestem dziewica,a mialam wtedy 24 lata;/

Gość StokrotkaStokrotka
bo Piotrki to łobuzy :P :D

co masz zrobic? karte sim wyrzucic i sie nie odzywac,gg usunac i wlaczyc w niedziele dopiero nie odzywac sie i nosic glowe wysoko.smiac sie i bajerowac innych