Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuwam..................

...nienawidzę tego mówić,ale to pewnie ja...

Polecane posty

Gdy nadchodzi noc a gwiazdy na niebie Kulisz się na lodowatej ziemii Rano budzisz się w obcym ubraniu I dookola nie ma nikogo Zadajesz sobie pytanie, kto troszczy się o ciebie Kto jest twoim przyjacielem, kto mógłby nim być Ciężko to przyznać Nienawidzę tego, ale to pewnie ja Gdy w żołądku pustka i głód jest tak silny Ty jesteś zbyt dumny by prosić i za głupi by kraść Przemierzasz ulice szukając swego jedynego przyjaciela Ale nie znajdujesz nikogo Zadajesz, kto mógłby nim być Samotny głos wewnątrz Ciebie... Nienawidzę tego mówić Nienawidzę tego, ale to pewnie ja Nie jesteś najłatwiejszą osobą jaką znam I nam obojgu trudno okazywać uczucia Niektórzy mówią, że powinieneś iść swoją drogą Sprawiasz że płaczę Jeśli jest ktoś, choćby jedna osoba Która oddałaby za Ciebie życie Ciężko to przyznać Ciężko to przyznać, ale to pewnie ja Kiedy świat oszalał i nic nie ma sensu Tylko jeden głos w Twojej obronie Sędziowie już wyszli a Ty patrzysz po sali Szukając choć jednego przyjaciela Jeśli jest ktoś, choćby jedna osoba Która oddałaby za Ciebie życie Ciężko to przyznać Ciężko to przyznać, ale to pewnie ja http://www.youtube.com/watch?v=SUYI7kIR0S4

Gość edek111
Pojebało cię ?

tak tez może być

Gość pytanie22222
Co Cię gnębi? Powiedz... Może będzie Ci lżej :*

W PEWNYM MIEŚCIE NA ULICY, GDZIE NIC NIGDY SIĘ NIE ZDARZA URODZIŁEM SIĘ BEZ KRZYKU I W DODATKU BEZ LEKARZA W DZIECIŃSTWIE OD NIECHCENIA, POGRĄŻONY W SAMOTNOŚCI HODOWAŁEM UROJENIA O POKOJU I WOLNOŚCI W SZKOLE KIEDY KUMPLE ZAŻYWALI NARKOTYKI JA WIERZYŁEM W SPRAWIEDLIWOŚĆ I UCZCIWOŚĆ POLITYKI BYŁEM DOBRYM KATOLIKIEM I W HETEROSEKSUALNYM ZWIĄZKU ŻYŁEM Z MOJĄ ŻONĄ, GDY NAS Z SOBĄ OŻENIONO ŻYCIE UPŁYWAŁO WEDŁUG IDEALNEGO SCHEMATU NIE PALIŁEM I NIE PIŁEM, NIE GWAŁCIŁEM, NIE SKARŻYŁEM SIĘ NA NIC IDEOLOGIĄ BYŁO PRZEŻYĆ DO PIERWSZEGO PRACOWAŁEM W SUPERSAMIE I ZADOWOLONY Z TEGO PRZYNOSIŁEM WYPŁATY, DO DOMU NA SPŁATY ZADŁUŻENIA BANKOWEGO BARDZO REGULARNEGO JAK GDYBY NIGDY NIC, WYSZEDŁEM Z DOMU NOCĄ W MAJU, BYŁO CIEPŁO ROZEBRAŁEM SIĘ DO NAGA I WIDZIAŁEM CZERWONE GWIAZDY JAK SPADAJĄ I WIDZIAŁEM SPALONE MIASTA I WIDZIAŁEM TŁUMY LUDZI RUSZYŁEM RĘKĄ - UMIERALI, POTEM DRUGĄ - ROZSTĄPIŁY SIĘ NIEBIOSA BIAŁA DROGA BRUKOWANA WPROST DO BOGA MOGŁEM MÓWIĆ Z NIM O WSZYSTKIM O CZYM CHCIAŁEM MOJE OCZY PEŁNE ŁEZ, A W SERCU WŁADZA PONAD ŚWIATEM UNOSIŁEM SIĘ SPEŁNIONY PONAD ŚWIATEM ROZPOSTARŁEM MOJE DŁONIE I JUŻ BYŁEM NIEMAL BLISKI ZROZUMIENIA ZROZUMIENIA TAJEMNICY WSZECHSTWORZENIA SCHIZOFRENIA, SCHIZO, SCHZIOFRE, SCHIZOFRENIA...

Gość pytanie22222
Trzymam Cię za rękę. Nie bój się!

pytanie 2222 żądza. jesteś zupełnie bezinteresowna ... ? to byłoby cudem

Gość pytanie22222
Dziś, do rana. Nie czuj się sam.

CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK POSIADAM WIARĘ W NIEMOŻLIWĄ MOC POTRAFIĘ JEŚLI CHCĘ ROZŚWIETLIĆ MROK MOGĘ PORUSZYĆ WAS NA KILKA CHWIL TYLKO ZROZUMCIE KIEDY ZECHCĘ ZNOWU Z SOBĄ BYĆ NA PEWNO CZUŁEŚ KIEDYŚ WIELKI STRACH ŻE OTO MIJA TWÓJ NAJLEPSZY CZAS BEZRADNOŚĆ ZNIOSŁA CIĘ NA DRUGI PLAN CZEKANIE SPRAWIA ŻE GORZKNIEJE CAŁA SŁODYCZ W NAS OGROMNY ZGRZYT ZNIECZULA NAS NA SZEPT TAK TRUDNO ZNALEŹĆ DROGĘ W CIEPŁY SEN SŁOWA ZLEWAJĄ SIĘ W FAŁSZYWY TON GDY NADWRAŻLIWOŚĆ JEST JAK BILET W JEDNĄ STRONĘ STĄD OKŁAMALI MNIE Z NADZIEJĄ ŻE UWIERZYŁEM I PRZESTANĘ CHCIEĆ MUSZĘ LECZYĆ SIĘ NA BÓL I STRACH GDZIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY Z SIEBIE SAM POKAŻE MI JAK KTO POKAŻE MI JAK ? CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK POSIADAM WIARĘ W NIEMOŻLIWĄ MOC POTRAFIĘ JEŚLI CHCĘ ROZŚWIETLIĆ MROK MOGĘ PORUSZYĆ WAS NA KILKA CHWIL TYLKO ZROZUMCIE KIEDY ZECHCĘ ZNOWU Z SOBĄ BYĆ ZNOWU Z SOBĄ BYĆ... NA PEWNO CZUŁEŚ KIEDYŚ WIELKI STRACH ŻE OTO MIJA TWÓJ NAJLEPSZY CZAS BEZRADNOŚĆ ZNIOSŁA CIĘ NA DRUGI PLAN CZEKANIE SPRAWIA ŻE GORZKNIEJE CAŁA SŁODYCZ W NAS OGROMNY ZGRZYT ZNIECZULA NAS NA SZEPT TAK TRUDNO ZNALEŹĆ DROGĘ W CIEPŁY SEN SŁOWA ZLEWAJĄ SIĘ W FAŁSZYWY TON GDY NADWRAŻLIWOŚĆ JEST JAK BILET W JEDNĄ STRONĘ STĄD NICZEGO NIE BĘDZIE ŻAL... OKŁAMALI MNIE Z NADZIEJĄ ŻE UWIERZYŁEM I PRZESTANĘ CHCIEĆ MUSZĘ LECZYĆ SIĘ NA BÓL I STRACH GDZIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY... ...NICZEGO NIE BĘDZIE ŻAL http://www.youtube.com/watch?v=B8yz5la6PG4

Gość pytanie22222
dusza poety :*

http://www.youtube.com/watch?v=2z2WzDie93s W moim domu mieszka ktoś Niepotrzebny nikomu Gdzieś z daleka, nie wiem skąd Inność rodzi złość W moim domu mieszka ktoś kogo Każdy chce dotknąć Tak niewielu rozumie, gdy on Ucieka tam, gdzie nikt nie pyta O to skąd jesteś I jak się nazywasz Gdzie każdy z nas Może poczuć się taki sam W moim domu mieszkał ktoś Kto przynosił szczęście Został sam, więc wziąłem go Szczęścia było więcej Ucieka tam, gdzie nikt nie pyta O to skąd jesteś I jak się nazywasz Gdzie każdy z nas Może poczuć się taki sam Ucieka tam, gdzie to nieważne Jakiego koloru są nasze twarze Gdzie możesz kochać kogo zechcesz Jak mocno chcesz

Gość jest z kim pogadać
taki ktoś to skarb.

Gość pytanie22222
czuwam i ja..

http://www.youtube.com/watch?v=Kxm680KrkOE Życie to jest teatr, mówisz do mnie, opowiadasz; Maski coraz inne, coraz mylne się nakłada; Życie to zabawa, wszystko to jest taka gra Przy otwartych i zamkniętych drzwiach. To jest gra! Życie to nie teatr, ja ci na to odpowiadam; Życie to nie tylko kolorowa maskarada; Życie tym piękniejsze im ważniejsze jest; blednie przy nim wszystko, blednie przy nim sama śmierć! Ty i ja - teatry to są dwa! Ty i ja! Ty - ty prawdziwej nie uronisz łzy. Ty najwyżej w górę wznosisz brwi. lecz nie zaraźliwy jest twój śmiech Bo ty grasz! Ja cały zbudowany jestem z ran. dusze na ramieniu ciągle mam Lecz gdy śmieje się to ze mną też cały świat Dzisiaj bankiet u artystów, ty się tam wybierasz; Gości będzie dużo, nieodstępna tyraliera; Flirt i alkohole, może tańce będą też, Potem drzwi otwarte zamkną się No i cześć! Wpadnę tam na chwilę, zanim spuchnie atmosfera; Wódki dwie wypiję, potem cicho się pozbieram; Wyjdę na ulicę, przy fontannie zmoczę łeb; Wyjdę na przestworza, przecudowny stworzę wiersz. Ty i ja - teatry to są dwa. Ty i ja! Ty - ty prawdziwej nie uronisz łzy. Ty najwyżej w górę wznosisz brwi. lecz nie zaraźliwy jest twój śmiech Bo ty grasz! Ja - duszę na ramieniu wiecznie mam. Cały jestem zbudowany z ran. Lecz gdy śmieje się, to w krąg się śmieje świat!

Gość zdd2
same czubki tu siedza o tej porze ???

Coma - Leszek Zukowski też czuwa.... Po co nam najpiękniejsze skarby skoro mamy cieszyć się z nich samemu.... Pirdo.....le siedze w pracy i nic nie robię, doba kryzysu moze mnie wypier.....dolą