Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciupaga mroźna

AAA... tyję, za szybko!!

Polecane posty

Gość ciupaga mroźna

:( 20tc i mam już 7m5kg do przodu :( Tylko i wyłącznie z mojej winy. Codziennie jem coś słodkiego i... opycham się chlebem z żółtym serem, od którego się chyba uzależniłam :( Zaczynam walkę z moim obżarstwem. Proszę o wsparcie.. Plan jedzenia na dzisiaj: śniadanie - duża miska płatków owsianych z mlekiem w pracy jako przekąski: 4 średnie jabłka i mała butelka kefiru 0% w pracy na obiad zabiorę: ryż z sosem pomidorowym z kurczakiem (miał byś do tego sosu makaron, ale w tej sytuacji ryż, może kasza....) wieczorem - zrobię sałatkę warzywną, albo mrożonkę z warzyw i do tego jogurt z siemieniem lnianym (mam problemy z zaparciami) Może któraś z was skomentować ten rozkład jedzenia, albo po prostu się dołączyć i powspierać mnie? Dziękuję :]

Gość kapuchaaa
Napiszę krótko: zdrowo :) i tak ma być. PS. Wagą się nie martw to chyba normalne , no może troszkę ponad ale co tam.

Gość ale u tyła
5 kg do przodu ? nie dżaźnij mnie głupia laska :O

ja jestem w 15 tc i mam 4 kg do przodu .. nie wiem czym sie martwisz w ogole ;/ same wody plodowe plus dziecko plus macica , piersi to wszystko rosnie i przybywa Ci kg

Gość idź na odsysanie tłuszczu

Gość
Nie jest tak żle...:)duzo zalezy od Twojej wagi poczatkowej. swietnie dobrany jadłospis:) Powodzonka:)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
świetny jadlospis. zmiescisz sie w 1200 kcal. gratuluje... braku rozumu! Kobieta w ciazy powinna jesc 300-500 kcal wiecej niż dzienne zapotrzebowanie normlanej kobiety. sprawdz sobie swoje dzienne zapotrzebowaie i dodaj te 300 kcal, a nie rozpisalas sobie diete jak odchudzająca sie nastolatka :-0 Kefir 0%... :-o 7 miesiąc ciązy :-o

Gość wastuśaa
ludze co wy na głowe upadacie jak można taką diete w ciąży stosować a 5 kg w 7mc to nie dużo moja koleżanka w 7 mc ważyła o 15 kg więcej!!!!!! i po porodzie jakieś 6 mc i nie było śladu autorko nie bądz głupia ty masz terz jesć więcej a nie mniej !!!!!!! ja jestemw 12 tc i też 5 kg przytyłam

Gość Agataaaannn
20 tc to nie 7mc!!!!!!liczymy koleżanki!!

Gość wastuśaa
ale tam coś pisse 7 m

autorka chyba chciała napisać 7,5 kg... Ja jestem w 18 tc i mam 5kg do przodu. Wcale nie uważam, że to dużo.

Gość ciąża to ciąża a co myślałaś
??? że nieprzytyjesz????

Gość warto warto
słodycze zastap kosteczka gorzkiej czekolady pieczywo zmien na ciemne pełnoziarniste na sniadanie płatki z mlekiem i owocami (moga byc suszone owoce i orzechy) plus dwie kanapki z chuda wedlina twarozkiem albo pomidorkiem 2 sniadanie salatka owocowa plus ciateczka z pełnego ziarna np lu go obiad : zupa- krem z warzyw ryż (najlepszy brązowy) plus mięso plus surówka z marchewki albo selera deser: kostka gorzkiej czekolady, galaretka owocowa kolacja salatka z serka i pomidorów plus kromka chleba z wędliną oczywiscie do tego coś do picia : herbata slaba (raz dwa razy dziennie) kawa (raz dziennie) dużo wody mineralnej niegazowanej- moze byc z cytryną, soki owocowe i warzywne własnej roboty. Warto zainwestowac w sokowirówkę.

Gość ciupaga mroźna
wybaczcie - zle napisalam. mam 7kg na plusie w 20tc

Gość ciupaga mroźna
a dokładnie 7 i pół kilograma w 20tc, czyli w połowie 5 miesiąca.. Co w takim razie dodać do jadłospisu??

każdą smaczną, ale mało zdrową rzecz można zastąpić inną - bardziej wartościową. Wiem, że to się tak łatwo pisze, bo ja też mam straszną ochotę na słodkie, ale lepiej zamiast ciastka zrobić sobie kanapkę z ciemnego pieczywa z miodem. To co napisała koleżanka wyżej - ten jadłospis - wg mnie jest bardzo dobry.

Gość ciupaga mroźna
ciupaga mroźna , dzięki wielkie - to ciemne peiczywo na kolacje to dobry pomysł. kassum -> :PPP