Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowiczka1111

sukienka opinie

Polecane posty

Gość imprezowiczka1111

http://allegro.pl/item551782038_83_tunika_minisukienka_bokserka_wyprzedaz_13_99.html opłaca się. opłaca bo krótką bokserke kupilam w orsayu za ok 25 zł ;) to jest niby sukienka. ale pod to czarne obcisłe getry :> botki i chyba na dicho mozna isc? i takpójde jak bede chciała;D co do tego nikt nie moze na mnie wpłynąć.. ale osobiście wy ubralybyście sie tak?:> pytanie skierowane do ludzi uczęszczających na dicho nie mniej niż raz w miesiącu ;) i klub to nie znaczy z rurami +wszyscy naćpani + muzyka tylko do podskoków ;)

Gość zdziwiona i oburzona
No - jak bym chciała iść na podryw z 10 lat temu to nie ma sprawy, kiecka niezła, ale że nie chadzam i już wiek nie ten to sukienka jest porażająca dla mnie. Ale Twój wybór i sprawa.

Gość imprezowiczka1111
rozumiem :) też kiedys sie uspokoje i zmienie tryb życia, ale narazie korzystam:)

Gość zdziwiona i oburzona
Imprezowiczko - obyś tylko opinii sobie nie zszargała, wiesz jacy są ludzie. Wyjdziesz ubrana jak panienka i od razu taka łatka się przykleja na baaardzo długo. No i poza tym wiesz, taki strój może sugerować a w efekcie spowodować niewybredne zachowania otoczenia.

Gość imprezowiczka1111
chodzę do jednego klubu gdzie wiekszosć jest znajomych +idę z moim przyjaciółka i jej chlopakiem .. :) i każdy wie że nie może sobie pozwolić na głupie komentarze :) zawsze powtarzam że jeśli ktoś mnie nie zna i nie ma zamiaru znać i oceni po wyglądzie i to do mnie dojdzie jest dla mnie nikim i w przyszłości nie mam z nim kontaktu :) jestem wybredna co do wybierania znajomych.. Ale chodzi mi o leginsy, getry .. czyli nie prześwitujące przylegające do ciała spodnie :) więc nie powinno to wyglądać strasznie. a choćby to zawsze jest jakaś dziewczynka która ma pasek 3 centrymetrowy na piersiach i to jest jej "bluzka" więc przezyje ;)))

Gość ugashc j
jeśli potraktujesz to jako bluzkę to ok.

Gość imprezowiczka1111
no oczywiśćie nie mam zwyczaju latać z gołą pupą :) przyjdzie mi w sobote może jest dłuższa niż na zdjęciu wiadomo: produkt +modelka= inny efek niż produkt+konsumentka :)

Gość jak miałam
Dla zdzirowatych 14 latek w sam raz ;D

Gość imprezowiczka1111
ale chodiz mi żeby patrzeć przez pryzmat getrów i tuniki :) wiadomo. mniej materiału i więcej ciała dla 14'latek bez kształów Kobiety wprost idealne :)

Gość imprezowiczka1111
up

mam identyczna i jak dla mnie to jest bluzka bo ledwo do polowy tylka siega

Gość imprezowiczka1111
ale z tej samej firmy?:) wątpie :>

Gość imprezowiczka1111
jest ona podanaj ako sukeinka .. przeciez napisałam ze na getry czarne.. czy wporządku będzie wygladało ? .. niby jak sukienka i "czarna rajtuzy"

identyczna, kupowalam nawet u tego samego sprzedawcy. mam kolor zielony. i zdecydowanie nie jest to sukienka tylko dłuzsza bluzka. z reszta sa wymiary to sprawdz sobie mierzac ktorakolwiek ze swoich bluzek. w kazdym razie ja niegdy nie zalozylambym do niej tylko legginsow czy getrow, nosze ja z dzinsami

pomyłka, nie zauwazylam ze jednak nie ma podanych wymiarow, sorry

Gość erwrewre
kup, to nie majatek Osobiście nie zakładałabym jej jako sukienki, bo dupa by wystawała, tylko jako tunikę-koszulkę

Gość erwrewre
Zwróc uwagę, że laska jest pochylona do przodu i tę tunikę ma naciagnieta na uda. Jak sie wyprostuje i wykona jakikolwiek ruch - ubranie podjedzie do góry i odkryje pipę

Gość imprezowiczka1111
z tego co widze to tlyko ma wysuniętą noge do przodu :) więc jako długa bluzka do getrów moze byc ;p :) przyjdzie w sobote to zobaczymy dokladnie dużo nie kosztuje , wiec czemu nie, zawsze sie spyta

Gość erwrewre
Jak uwazasz, to w końcu nie ja mam to nosic. Jak miałam jakieś 10-12 lat, była moda na legginsy noszone jako spodnie. Niektóre dziewczynki nosiły to do normalnych blusek czy swetrów i wygladały jakby zapomniały spódnicy i przyszły w rajstopach. Ale nie grozi za to kara smierci

Gość erwrewre
bluzek

Gość starylubieznik
Mi tam sie podoba. Nie po to są imprezy i nie po to się jest mlodym, żeby nosić się jak zakonnica. To nie wygląd decyduje kto jest zdzirą tylko zachowanie.Pewnie kazdy zna jakąś dz**ką chodzacą wylacznie w spodniach i swettrach. Ci co krytykują (a raczej te), to zwykle zazdrośnice, ktorym brak figury albo fantazji, albo frustratki, ktorym nikt nigdy nie powiedzial jak swietnie wygladaja. Często oceniamy innych własną miarą - krotką kieckę uważamy za atrybut dziwki, bo same same ją zakladamy jak chcemy dla kogoś wystąpić jako dziwka. To chore, nie przejmuj się. PS. blagam nie legginsy!!! Jak zimno to rajstopy i juz.

Gość dark fairy lady
ja czegos takiego uzywam jako podkoszulka...=]

Gość do burdelu sie nadaje
:)

Gość dark fairy lady
dokladnie.jak chce byc zgwalcona to niech sie w tym pokaze swoim menom...=/

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Poczytaj se komentarze. Na alegro to dziurawego kondoma można kupić!!!!!!!!!!!! Mi to przysłali taka bluzke ze na szmate sie nadaje.

Gość imprezowiczka1111
sprzyda* :D

Gość erwrewre
Stry lubieżniku - bo to tobie sie podoba. Mnie nie musi. Ani nie jestem zazdrosnicą, ani nie jestem sfrustrowana. Po prostu mam troche sukienek i wiem, jak sukienka sie zachowuje w czasie noszenia. Jak laska tam stoi tak jak stoi, a bluzka (bo sukienka to to nie jest) siega jej ledwo do pipy - a materiał jest elastyczny, to przy byle ruchu na wierzch wyjdzie jej dupa i bedzie wygladała jak dziewczynka z przedszkola, która właśnie wyrisła ze swojej sukienki i widac jej "kino". Wyglada to nie seksownie, nie atrakcyjnie, tylko żałosnie. No albo inne wyjscie - moze cały czas stac na bacznosć. Wtedy jej majty nie wyjdą

Gość imprezowiczka1111
Ja normlanym bluzek do tego nosić nie bede :) już sprawiłam sobie http://allegro.pl/item549351863_seksowna_tuba_bombka_sliczna_fiolet.html i uwierzcie nie wygląda to okropnie :) samej nigdy nei wloze do klubu chodze w niej tylko w spodniach, chyba ze w lato albo tylko do baru. Znam umiar. Można się pokazać z jak najlepszej strony i pokazywać to co się ma najlepsze- i uprzedzam wasze komentarze: nie nie charakter chodzi tu tylko i wylacznie o wygląd. bo jesli ktoś na codzien ubiera się normlanie i czasem sobie zasazaleje odpowiednio do okazji to nic nie ma związku z charakterem.. chyba ze bardzo często ma takie cos na sobie np. w pracy, w szkole :) a taki tok myślenia też uważam za głupi,że krótka spodniczka jest synonimem panien lekkiego obyczaju , uprawiające "sport":) Dokładnie znam takie które golfy + swetry + bluzy z kapturem i szerokie spodnie się wogóle nie szanują. starylubieznik w wiekszosci sie zgadzam :) chodzi o takie getry tzn bez kieszeni obcisłe. nie leginsy te przeswitujące 3/4 ;)) I ja nie mowie zeby pod nią rajtuzy czy bez niczego isc .. :)a do spodni nei wygladałaby jak za duża bluzka? :) skoro w getrach jak sukienka przykrótka :> Co ma gwałt do ubioru .. może tylko to że Ci płytcy faceci którzy posuwają się do takich czynów lecą na to . przykro mi tam gzdie chodze ich nie ma :) wracam ze nzajomymi zawsze taksowka lub autem oraz jest wielka grupa ludzi ze mną znajomych :) więc wątpie :> ale skoro wiesz może miałaś taką przygode? nie wiem nie wnikam :p mmmmmmmmmmmmmmm - nie pierwszy raz ani nie dziesiąty kupuje na allegro znam się na tym.. i nigdy nei byłam zawiedziona.. a jeśli Ci przyślą szmate to wystaw ją na allegro ciut tańszą niż kupiłaś.. jakieś koszty Ci się zwrócą :

Gość imprezowiczka1111
bo rozmawiamy o ubiorze a wy wyskakujecie o charakterze i osobowości

Gość dark fairy lady
a idz dziecko w tym czyms na impreze idz!kto ci powiedzial zebys nie szla!tylko ze jak spytalas to powiedzielismy ci jakie mamy zdanie na ten temat!