Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowiczka1111

sukienka opinie

Polecane posty

Gość erwrewre
Ja nie mówie, że to swiadczy o charakterze. Tylko ze to nie wyglada dobrze

Gość dark fairy lady
wlasnie dobrze powiedziane!

Gość imprezowiczka1111
No dobrze. Dziecko? to nie ja myśle ze krótka mini to znaczy że dziwka :) A że noszę od czasu do czasu krótkie spódniczki bo jednak po to sa stworzone, uważam że wasza wypowiedz jest całkowicie apostrofą do mnie. Wy piszecie odpowiedzi, a ja gdy mam jakieś sugestie to także je wypisuje.

Gość imprezowiczka1111
zwracam się do osob którzy tak napisali

Gość imprezowiczka1111
i np tu "Dziecko? to nie ja myśle ze krótka mini to znaczy że dzi**a " nie mówie do dark fairy lady, tylko o osobach ktorzy tak myśla.. a pewniw byś pomyślałą odwrotnie :)

Gość dark fairy lady
mowie dziecko bo ja majac moje 39 lat moglabym ci pewnie byc matka...=]

Gość imprezowiczka1111
to młodą mamą byś była ;)

imprezowiczka, co jest z toba? po to chyba zalozylas ten temat zeby poznac opinie na temat tej watpliwie dlugiej sukienki a na kazde negatywne słowo sie obruszasz. nie kazdemu sie musi podobac i nie kazdy lubi na imprezach odslaniac polowe tylka. a poza tym juz to zdanie w pierwszej wypowiedzi: \"i takpójde jak bede chciała;D co do tego nikt nie moze na mnie wpłynąć.. \". no to chcesz zeby ci ktos doradzal czy nie?

Gość imprezowiczka1111
laavia- jeśli ludzie nie umieją czytać ze zrozumieniem to niech się nie pokazują na kafeterii .. bo skoro mowie ze pod TO spodnie,getry jak chcecie to nazwać [dajmy na to h&m są różne kolory za 39,99 bedizecie w poblizu to sobie sprawdzcie, może wtedy ludzie zrozumiecie że odsłaniać tyłka nikt nie będzie ;)) ] Pytam się czy się podoba i odpowidz np: "Nie, nie lubie odslaniać tyłka " nie jest dla mnie satysfakcjonującą ponieważ nikt tu tyłka nie chce odsłaniać. Co ma piernik do wiatraka? Zaś ludzie, którzy tak myślą jak powyżej ciągną dalej swoje inteligentne wypowiedzi typu " jak dziwna" "z tym do burdelu" Czyli Ci pierwsi nakładają spodnie i na to długie swetry albo sukienki żeby nie było im widać "tyłka w spodniach" ? a Ci drudzy jak zobaczą na ulicy laske w botkach i spodniczce myślą " o dziwka" ? :) pozdrawiam tych oto ludzi. Więc nie rozumiem twojego postu laavia ;)) nie burzę się na negatywne opinie ale o ich bezsensowne uzasadnienie lepiej już milczeć niż jak leci wiązanka głupot.

Gość imprezowiczka1111
Naprawde jestem inteligentną osobą i wiem o co mi chodzi. i co po niektórzy pomyśleli napewno o mnie źle, zreszta niektóre wypowiedzi same mówią za siebie. BEZPODSTAWNE myślenie. więc jak tu mam nie odpowiadać na ich posty..

Gość diamencik90
dajcie spokoj z tekstami ze ja zgwałca jak sie tak ubierze wdg mnie to po prostu zwykła koszula nic nadzwyczajnego na bazarach za 10dostaniesz

Gość cudowna_wenus1111
uwazam że teraz jak naszła moda na getry wiekszosc z was tak nosi :) to teraz przeczytajcie swoje komentarze i zasnatowcie się