Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak uważam....

każdemu facetowi przydałoby się WOJSKO!!!! nie był by takim CIPĄ!!!!

Polecane posty

Gość zmanierrowana
zmanierowana, jak jesteś taka mądra to powiedz jaką pracę wykonuje moj mezczyzna skoro tak dobrze znasz ten system a ty mi powiedz, co zamowie dzis w restauracji na obiad, na ktory wlasnie wychodze jesli jestes taka madra ja pierdole. co za rozumowanie

A MOŻE OD RAZU NAPISZCIE ZE FACET CO NIE PRZESZEDŁ ROCZNEGO"SZKOLENIA" JAKO PRZETRZYMYWANY W OBOZIE ZAGŁADY TO CIAPA:P.TU CHYBA JAKIES DZIECKO WOJNY ZROBIŁO TEMAT:P. MOŻNA JESZCZE DODAĆ ŻE TAKI SIĘ NIE NADAJE CO: NIE UDŹWIGNIE SZTANGI 200 Kg NIE PRZEJEDZIE PRZEZ 1 DOBĘ ROWERKIEM 400 km NIE JEST W STANIE 1000 POMPEK DZIENNIE WYKONAĆ NIE PRZEBIEGNIE PRZEZ DOBE 150 km NIE PRZEPŁYNIE PRZEZ DZIEŃ 20 kilometrów NIE ZAPAMIĘTA CAŁEJ KSIĄŻKI QUO VADIS. NIE MA MA CHROMATOGRAFICZNEGO BADANIA SUBSTANCJI CHEMICZNYCH W OCZACH I PO WYGLĄDZIE NIE JEST W STANIE ROZPOZNAĆ SKŁADU MATERIAŁU NIE WIE JAK SKONSTRUOWAĆ PERPETUUM MOBILE. NIE ŁYKNIE GRAMA CHLORKU RTĘCIOWEGO I BEZ ODTRUTEK PRZEŻYJE BEZ ŻADNYCH USZKODZEŃ I OCZYWIŚCIE WSZYSTKIE WYŻEJ WYMIENIONE WARUNKI SPEŁNI:P. i PROPONUJĘ TE WSZYSKIE CIAPY RAZEM ZE MNĄ ZDYSKWALIFIKOWAĆ:classic_cool:.

Ale czemu od razu musisz przeklinać? :O przypominam ze napisalaś "na tym polega system, w ktorym twoj facet pracuje naiwne dziewuszki" wiec pytam się co to za system? i o co chodzilo w Twojej wypowiedzi? chcialabym wiedziec, jezeli tak dobrze znasz ten system i uwazasz ze to sprawilo, iż moj facet zachowuje sie tak a nie inaczej.

brat_niedzwiedz "Nie ma to jak rozmowa kobiet o armii polskiej " i tak w końcu z tego wyjdzie że zawodowy wojskowy jest bardziej pociągający :P (przynajmniej cześć kobiet tak stwierdzi)

tylko nie zawodowi wojskowi, proszęę :)

juz dobrze, przecież nikt tu nie mowi, że kobiety znają się na wojsku :P

Gość zmanierrowana
brawo amant!!! podoba mi sie szczegolnie koncowka ann- napisalam wczesniej, na czym polega specyfika tego systemu nota bene, zeby byc uczciwa musze napisac, ze twoj facet pracuje w jednym z miejsc, ktore budzi moje uznanie nie mam jednak pojecia kim tam jest tak jak ty nie wiesz, co zamowie w restauracji

Jakoś nie zabardzo mogę znaleźć, to co napisalaś o systemie? a moze uważasz, że przedstawiłaś "cały ten system" w wypowiedzi na temat niższości facetów, którzy mają kogoś nad sobą? W takim razie każdy, kto nie jest dyrektorem nie zasługuje na szacunek? Ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie oceniam, co zjesz w restauracji i jaka będzie tego jakość... najlepiej oceniać po paru słowach. śmiech mnie bierze, kiedy próbujesz wmowić mi, że charakter mojego faceta w pełni zależy od pracy i od tego, że był w strazy :)

Gość zmanierrowana
ann szukaj uwaznie a ja w tym czasie ide na obiad

Gość mistrzuu
i jak te kwoki w kurniku lol :D

porozmawiajcie lepiej o nowinkach technicznych najnowszych czołgów PT 91-M Ponoc nasza armia ma wejsc w ich posiadanie ... Ponoc te typy zasuwaja na wstecznym 20 km/ h :P

Gość zmanierrowana
słabo mi. COŚ budzi uznanie zmanierrowanej, i jest to praca w straży granicznej nawet, zeby prowadzic dyskusje na forum trzeba potrafic czytac mi

Mój facet był w straży granicznej jak miał bodajże 19-20 lat :) Teraz pracuje w policji. Charakter \"władczy\" ma niestety od urodzenia i myślę ze odziedziczył co nieco po tacie, ktory jest wlasnie emerytowanym wojskowym. Ja osobiscie nie chcialabym aby moj mezczyzna swoją przyszlosc wiązał ze sluzbą wojskową. A gadanie , że stał się taki po strazy czy podczas pracy w policji to absurd. i wcale nie bronie tu mojego faceta i nie mam na celu oczyszczenie go itp. po prostu denerwuje mnie takie ocenianie z gory i wrzucanie wszystkich do jednego wora. Ja od początku napisalam, że sugeruje się moim otoczeniem i nie uwazam ze kazdy bez wojska to cipa.

Dla mnie facet może być bez wojska, ale nie wytrzymałabym z takim, który nic nie będzie umiał zrobić w domu...

Prawiczek to już najwyższy czas się czegoś nauczyć.... Im więcej człowiek umie, tym lepiej.

Gość no i rozdziewicza

prawiczek a ile tam przygód bedziesz miał w wojsku ...??? ho ho ho i jeszcze troche Potem bedziesz mogł sie zwać "chłopak po przygodach " :P

Prawiczek a tak na serio !!!! To sie zgadzam z toba w 100 % Nie po to sie człowiek uczy czy tez dazy do pewnych celów w zyciu by zmarnowac sobie jakis tam czas zycia na nikomu nie potrzebne taplanie sie w błocie podczas nocnych cwiczen na jednostce :D

Prawiczek, ale wg mnie facet, który nie ma np. prawa jazdy, nigdy nie trzymał śrubokręta anie wiertarki w dłoni jest do bani, tak samo jak laski,które nie potrafią nic ugotować. Nie chciałabym się z takim męczyć. Mój facet skończył studia, ale podstawowe prace są mu znane. Do tego świetnie gotuje :-)

Gość jak wam przeszkadzają
faceci to spójrzcie na siebie babochłopy i popłuczyny feminizmu :O

Gość Zaradny życiowo
Młodaa - już Cię lubię. Maż rację. Jak oboje w związku potrafią coś zrobić to zyje się łatwiej i mniej jest konfliktów.

Gość zmanierrowana
Prawiczek, ale wg mnie facet, który nie ma np. prawa jazdy, nigdy nie trzymał śrubokręta anie wiertarki w dłoni jest do bani, tak samo jak laski,które nie potrafią nic ugotować. ja pierdole zaluje ze nie ma komiczne on zwykle odwalal brudna robote

Gość zmanierrowana
Maż strajcie sie chociaz tak wypowiadac zeby bylo mozna was powaznie traktowac

Gość Zaradny życiowo
zmanierowana -> tylko po co poważnie ? Wyluzuj troszkę...ja bawię się świetnie! Poszedłbym do woja.

Gość mnie tez rozpieprzają
ja jestem kobietą mam władczy i dziabelski charakter, raz spotkałam słodkiego faceta, bez woja-dał im łapówe, wrażliwego uczuciowego, pomogłam mu sie wziąć w garść .. potem ta jego wrażliwość i brak decydowania i inicjatywy zaczęła mnie solidnie wkurwiać, zerwałam bo miałam większe jaja niż on

\"Prawiczek, ale wg mnie facet, który nie ma np. prawa jazdy, nigdy nie trzymał śrubokręta anie wiertarki w dłoni jest do bani, tak samo jak laski,które nie potrafią nic ugotować.\" przykre ale prawdziwe. Co tyczy się babochłopów i feministek, mam takie samo zdanie :)