Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama blizniaczek.

Mamusie blizniakow

Polecane posty

Gość Mama blizniaczek.

Hej wszystkim mamusiom:):) opowiedzcie sie o swoich blizniakach sama mam blizniaczki dwie dziewczynki 13 miesieczne i chciała bym wiedziec jak wy sobie dajecie rade z tym podwojnym szczesciem :):) ??? Moje blizniaki sa rozne Nikola to łobuziara straszny cwaniak ,wejdzie wszedzie dotknie wszystkiego i ciagle jej pełno ale zato jak ktos przyjdzie to ucieka domnie i placze a Natalka jest spokojna potrafi siedziec godzinami i ogladac ksiazeczki :) jest bardziej taka przytulasna no i nieboi sie jak ktos przyjdzie do nas. Całkiem inne dwie osobki a jak jest z waszymi blizniakami ???jak wyglada wasz dzien ? dajecie rade sobie... Podzielcie sie ze ,mna waszymi przerzyciami :):)

Gość Druga mama blixniaków
Witaj Jestem mamą dwóch 15-miesięcznych chłopców. Moi chłopcy też są zupełnie rózni, wizualnie, wagowo i różnią sie również charakterami. Ja niestety musiałam wrócić po urlopie macierzyńskim do pracy, trzy razy w tygoodniu są z nimi moi rodzice i dwa razy moja teściowa. Żal mi tego, że nie mogę być z nimi cały czas ale takie jest życie. Ja mam jeszcze 14-letnia córkę.

Gość Mama blizniaczek.
No tak praca jest wazna. Ja moje maluchy oddaje do przeczkola jak będą miały 3 latka wtedy musze poszukac pracy ty masz o tyle dobrze ze miałas gdzie wracac ja nie mam takiej mozliwosci ale ciesze sie ze moge byc z nimi i widziec wszystko jak rosna ,zachowują sie cudowne ...:):)

podobne ale inne charaktery ja na szczęscie wróciłam do pracy;) bo one tylko spały teraz mają 21 miesięcy, są grzeczne, kochane ale czasem sie biją bliźniaki zajmują się sobą wiec mam duzo wiecej czasu niż matki pojedynczych dzieci. pozdrawiam

Gość Druga mama blixniaków
moje bliżniaki neistety jak narazie cały czas "walczą" ze sobą.

Gość Mama blizniaczek
moje tez walczą ... ale zazwyczaj o jakąs zabawke w tedy jest wojna ale jak jedna zobaczy ze dróga placze natychmiast podbiega do niej przytula ją ,całuje i głaszcze super to wygląda :)