Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana 25

Zostawił mnie...bo powiedziałam mu że jest kiepski w łóżku!!!!

Polecane posty

Gość Diana 25

Wypomniałam mu że było mi z nim źle, gdy się z nim kochałam i że ktoś inny lepiej zaspokoiłby moje potrzeby. On zabrał wtedy swoje rzeczy i wyszedł.....bez słowa.

Gość Diana 25
Dzisiaj byłam u niego, bo chce żeby wrócił. Jednak nie otwiera drzwi.

a po co chcesz faceta co jest beznadziejny w lozku. dobrze zrobilas.

Gość maniutek
nie dziwię się,że nie otwiera drzwi, nieźle mu pojechałaś

Gość Diana 25
Nie jest taki najgorszy, specjalnie mu tak powiedziałam przy jego znajomych, bo byłam na niego wkurwiona ... po czym wziął swoje rzeczy i powiedziała żebym leciała do tego innego.

Gość Diana 25
ale mnie nikt oprócz niego nie będzie chciał bom zbyt atrakcyjna nie jestem. a tak bardzo chce orgazmy

Gość Diana 25
on mi szczęscie przynosił bo w trakcie gdy się kochaliśmy rozwiązałam pięc krzyżowek i wygrałam wibrator

Gość Diana 25
poodszywaczu żebyś tak znalazł sobie inną rozrywke, a nie głupoty pisał podszywając się pod innych. Śmigaj na spacer

Gość boski armando
jesli tak mu pojechalas i to przy znajomych to nie masz co liczyc na jego powrot. upokorzylas go w jeden z najgorszych sposobow. to tak jakby on powiedzial przy twoich kolezankach ze jestes tlusta swinia. nawet jesli jestes, to jesli chce z toba byc to chyba lubi tluste swinie. a jesli ty z nim chcesz byc znaczy ze nie byl taki najgorszy. popelnilas blad i mozesz spierdalac

Gość no jasne
trzeba myslec co sie mowi, nastepnym razem moze pomyslisz, podziekuj mu za nauke dziecino

Zdenerwowałam się na niego i tak powiedziałam. Nie myślalam że on się aż tak uweźmie honorem.

Gość jedynie nadajesz się
na prostytutke lub na mydło do izraela

W tym dniu się z nim pokłóciłam i specjalnie mu tak powiedziałam przy znajomych, nie myslałam ze on odejdzie.

"Powie mi ktoś w końcu co zrobic żeby wrócił?" pokaż mu sie jak to robisz z innym :D i powiedz mu "kochanie chcę zebys mi zrobil tak dobrze jak on" :D :D

Gość boski armando
hahaha _Kwiatek dobre :) Diana jestes zalosna naprawde. klotnia niczego nie usprawiedliwia - kto robi takie gowno bliskiej osobie? jestes zerem, totalnym dnem

Gość Chanel-mademoiselle
gdyby do ciebie wrócił to dopiero by znajomi mieli z niego polewkę:-)Ty go upokorzyłaś a on potulnie wraca do ciebie.Byłby żałosnym gościem gdyby na to poszedł.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i to przy innych i zdziwiona!?

Gość ankaskakanka24
Chyba gorszej rzeczy juz facetowi nie mogłas powiedziec Oni są na tym punkcie wyczuleni I to jeszcze przy znajomych

Gość boski armando
moze sie przytrafic glupota i trzeba sie liczyc z jej konsekwencjami. jestes spalona idiotko. w dodatku teraz koles bedzie mial problem ze wzwodem jak pozna jakas normalna, czula dziewczyne

Gość malutka22222
Uderzyłaś w czuły punkt faceta i dlatego nawet na forum będziesz potepiona, no bo jak mogła kobieta zrobić coś takiego facetowi? :P A tak na powaznie to nic wielkiego się nie stało, postąpiłaś nieładnie i należą mu się przeprosiny, daj mu teraz trochę czasu na ochłonięcie a potem zadzwoń lub idź do niego i ladnie go przeproś.

Gość Chanel-mademoiselle
a wiesz,że to iż nie układało się wam w łóżku to w dużej mierze twoja wina?Jak leżałaś jak kłoda,nie potrafiłaś w umiejętny sposób nim pokierować,pokazać co cię podnieca,sprawia wielką przyjemność to tak miałaś.A on co,wróżką miał być i sam się domyśleć?

Gość boski armando
tak i koniecznie zaserwuj mu OZP. jesli nie ma resztek honoru to przyjmie cie z rozwartymi udami

A czego się spodziewałaś???????

Gość ankaskakanka24
To tak jak by on Tobie powiedzial ze jests brzydka i guba albo nawet jeszcze gorzej

Nie zrobiłam to tylko po to żeby dać mu nauczke, bo mnie wkurwił. Zrobiłam źle, ale dla czego nie otwiera drzwi czy nie odbiera nawet moich telefonów. Jedyne słowa jakie usłyszlam od niego to takie żebym biegła do tego innego i wyszedł ze swoim rzeczami. Czy ktoś z was pomyślał jak ja się teraz czuje.