Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnyyy

jak skusic laske do lodzika?

Polecane posty

Gość normalnyyy

uprzedzam glupie pytania nt higieny osobistej!!! jestem czysty i dbam o higiene a z moja dzieczyna doskonale sie rozumiemy tylko nie moze sie przelamac wstydzi sie co poradzice?

Gość Tytanowy Janusz
z czasem sie oswoi i sie przelamie a im bardziej bedziesz nalegal tyb bardziej ona sie zniecheci

Gość normalnyyy
posmarowac midem wow ale sposob:D maslanka chcialem ale nie przekonalem moze faktycznie trzeba poczekac....ile juz 4 lata czekam:) ah te kobiety z nimi zle bez nich tez zle wiec jak zyc??:)D

proponuje połączenie przyjemnego z pożytecznym - współny prysznic i wtedy można troszkę poszaleć :classic_cool: Wówczas opory powinny systematycznie maleć.

Gość moj czekal
4,5 roku i sie doczekal i teraz bez przerwy by chcial to jakos samo przychodzi najpier kilka razy zrobilam to jak on mial prezerwatywe a pozniej mialam pod reka chusteczki nawilazjace zeby obetrzec jego plyny - teraz niczego nie potrzebuje

Gość obiecaj ze za loda kupisz jej
ferrari :O

Gość normalnyyy
dokladnie ze mna tak jest ze jakies 2 misiace temu zaczela go lekko lizac no i ja czuje ze to za malo i chcialbym wiecej i wiecej:D ale to chyba normalne:) prawda

Gość normalnyyy
zadne cos za cos nie wchozi w gre, to nie jest suka albo dziwka!!! tak to na ulicy moge sie targowac

Gość normalnyyy
wiesz czekac i czekac :) w sumie najlepszy sposob by jej nie zrazic do siebie .... alez te kobiety sa skomplikowane:D

Oj są skomplikowane... :) Ale powiem Ci, że po takim długim czekaniu będziesz mieć większą satysfakcję :classic_cool: I ona też ;)

Gość normalnyyy
a jak to z toba bylo? wiem kobiety nie sa takie same, maja inne charaktery...

Do niczego nie namawiałem. Sugerowałem tylko :classic_cool: A potem ta satysfakcja :classic_cool: Musisz też liczyć się z tym, że niekoniecznie Twoja piękna polubi taką formę rekreacji...

Gość normalnyyy
to jak z zyskiem na lokacie...trzeba czekac ....:) dala sie namowic po bozemu(od tyłu) a dlaczego po bozemu? bo blizej krzyza heh:D

Gość normalnyyy
ONE22 a zm(sk)usic???? poprosic? nie no pomoz bo ja za glupi jestem...zachecic?? wszystko pasuje do klas....:D