Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę oceńcie ile to jest war

Ile byście zapłaciły za taką wanienkę i chodzik??

Polecane posty

Jeżeli chodzi o cene chodzika...to nie chciałabym za darmo.Jestem przeciwna wkładaniu dzieci do takich urządzeń. Natomiast co do wanienki to kupiłam bardzo podobną do tej i po tyg używania sprzedałam.Bardzo nie praktyczna .

Za taka wanienke zapłaciłam 50 zł,ale była przywieziona ze Stanów(niestety mama miała juz inną ) i odsprzedała mi.

A po co chodzik?Toostatnia rzecz jaka jest potrzebna dziecku.Ona jest potrzebna matce,bo jej się nie chce dzieciaka pilnować!Lepiej jak dziecko buszuje na kolanach i pupie po podłodze niż się wygina nienaturalnie w chodziku!Potem będziesz płakała,że dzieciak ma krzywe plecy!Lepiej zinwestuj w dobrą podłogę a nie chodzik:)

i wanienka i chodzik są używane kupuje to i proszę tylko o oszacowanie ile takie używane rzeczy są warte, nie odsyłajcie mnie prosze na alelgro ja sie nie znam i nie też mam czasu szukać

Gość nie przesadzajcie z tymi
chodzikami. jak dzieciak ma tendencje do krzywych plecow to bedzie je mial i bez chodzika. moje dziecko w wieku 9-10 miesiecy bylo tak absorbujace, ze gdybym na chwilke nie wkladala go do chodzika to by mnie zameczyl.... uzywal chodzika z poltora miesiaca, jest zdrowy, zgrabny, nic mu sie nie stalo.... to tak jak ze smokiem. moje dziecko mialo smoka do snu przez 2 lata i ma piekny zgryz, syn kolezanki nigdy nie ssal smoczka a zgryz jak u krolika.

kupilam wanienke prawie identyczna budowa na allegro onda baby za 68zł, kilka dni pozniej widzialam w bobolandzie identyczna jak moja za ponad 100zł, a jeszcze kilka dni pozniej troche mniejsza z jednolitego koloru (ja mam przezroczysty blekit) w realu za 40zł. jednak ten plastik byl bardzo gietki.

To zależy jakiej firmy chodzik.Jeżeli chodzi ci o najzwyklejszy to nowy kosztuje ok 70 zł,wiec wiecej jak za 50% ceny nie bierz.

jackopt - tak to ta wanienka. Biore od kogoś całą wyprawkę co do ciuszków i łóżeczka sie dogadaliśmy zostaje ta wanienka i chodzik.

Wanienka jest na pewno mniej zużyta więc 60% wartości mysle,że powinnas dać.Chyba że jednak zdecydujesz sie na zwykłą to i tak mniej zapłacisz za nową niz za tą uzywaną.

ok :) dzięęęęki 🌼

Gość w realu taka sama
wanienka prima baby kosztuje 39zł

Gość w realu taka sama
mówiąc "real" mam na myśli supermarket

Gość tylko ze z Eeala
jest miękka, giętka i wogóle nie ma prównania