Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irokkes

Problem z rozdziewiczeniem dziewczyny

Polecane posty

Moja dziewczyna jest dziewicą, jesteśmy razem od paru miesięcy, w zeszły weekend postanowiliśmy, że zrobimy \"to\" po raz pierwszy. No i tutaj pojawił się problem. Za każdym razem gdy próbuję w nią wejść ona odczuwa tak duży ból, że oboje nie mamy ochoty na ciąg dalszy. Próbowałem kilku pozycji, także klasycznej z poduszką pod jej biodrami. Ale za każdym razem to samo. Ona czuje ból, odsuwa sie, ja się stresuję, podniecenie opada i klapa. Wcześniej oczywiście staram się ją pobudzić, jest odpowiednio wilgotna itd. Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z dziewicą i nie myślałem że to może być taki problem. Macie jakieś pomysły jak to zrobić żeby było to dla niej jak najmniej bolesne?

Gość satanistyczny mistrz wojny
Podeślij ją dla Prawiczka i kropki 1987- on będzie wiedział co z nią zrobić...

A czy ona była wcześniej u lekarza? Jeżeli nie, to polecam wizytę u ginekologa. Może się bowiem okazać, że na grubą błonę i konieczny będzie niewielki zabieg. Czasem warto się zdecydować, bo po co ona ma cierpieć?

Chodzi do ginekologa, ale w celach raczej profilaktycznych. Za kilka dni będziemy próbować jeszcze raz, ale obawiam się, że jak to się powtórzy, to dziewczyna zniechęci się do seksu.

masz rację, że się przejmujesz.. musisz być DELIKATNY, bo dołączy to tego grona zrażonych.. w którym ja mam nieprzyjemność być jak na razie :P mimo, że nie jestem już dziewicą

Gość Alessandrax
Spróbuj popiescic ją palcami, ja w taki sposob stracilam dziewictwo i mam spokoj.

Miałam kiedyś ten sam problem, ale na szczęście po kilku próbach się udało. Polecam wizytę u ginekologa w celu nacięcia błony dziewiczej.

Gość hjkloiuy
Mój facet rozdziewiczył mnie palcami i jak we mnie wszedl to nie czulam bolu.