Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin -gosia

Kary domowe

Polecane posty

Gość marcin -gosia

mama mi powiedziala że jak nie będę bardzie meski to miejako dziewczyne uberze za karę sszok

Gość marcin-gosia
jak byłem niesmialy wobec dziewczyn to mama mie wolałą gosia jak podwinąłem swoje spodenki jaki minispodniczke to ma mama powiedziała : trzeba cie ubrac jak dziewczyne nie wiem czy rzeczywiscie nie powinienem byc dziewczyną? bo mnie sie tak ubzurdało że dziewczyny noszą kiecki i sukienki żeby podniecic facetów ale forma pdporzadkowania niestety ja jako facet czuje sie kobietą a już jako nastolatek myslalem jak jest byc dziewczyną potem wolgarne teksty innych nastolatkow mialy mnie utwierdzic w przekonaniu że celem kobeity jest tylko dostarczanei facetowi rozkoszy ale nie utwierdzily a moja niesmialosc sie mamie nie podobala na sile jak miala zly humor chciala mnie udziewczynic tzn np na akedemei szkolną kazla ubrac taką raczej dziewczęcą biala bluzkę raz powiedziała ze będą spac w chustce bo to byly lata 80te i mielismy bujne wyżelowane wlosy -fruzury innym razem wymysliła że bede chodzil po domu w damskim fartuchu i pewnej soboty dala mi do ubrania tylko majkti i jej fartuch a ja nie chciałem tego ubrac i nie ubralem a w ramach wyobrażni sobie wyobrazilem sobie że nosznei przez kobiety spodnci i sukeinek ma tylko podniecic facetow to rodzaj fetyszu ktory ma podkreslic ze kobieta jest obiektem ktory zaspokaja meskie potrzeby sexualne, raz poszedlem do divy czyli prostytutki trkatowałem ją po ludzku bo chcialem odbcy normalny sex z kobietą ale mi stanął fiut dopeiro wtedy jak ona mi ubrała kiecke i stringi a potem suknei wieczorową satynową a ja jej cale cialo calowalem tak bylem spragniony kobiecego ciala piersi brzuch i kolo cipki a inna dziwka potraktowala mnie ostro -ona sie pyta jakie masz marzenia sexualen a ja jej przykuj mnie w wieczorowej sukni do pregierza jak w filmei niewolnica Izaura- i powiedziala ze takich jak ja powinno sie zabijac w komorach gazowych a ja mowie jej no co ty a ona na mnie jak na wariata sie gapi lubie np. drobne 20stki z malymi piersiami albo mlodego chlopaka o urodzie kobiecej albo jak mnie jakis facet - macho traktuje jak kobietę wiem moze to chore i zboczone ale coz poradze to frilm "Oczy szeroko zamkniete " to przy moich fantazjach male piwo,troche mi glupio no ale coz poradze sex determinuje nasze życie to silniejsze niz poczucie winy że robi sie cos zlego

Gość aniullka22
Mnie jak bylam dizeckiem za karę zamykanow lazience,straszono że będę ubrana w worek po ziemniakach labo zaklejone mi zostaną usta

Gość dołączam
Temat: Spałam z krzesłem 08:34 anetka 93 bo jak do nas przyszła sasiadka to mama była zła że jej powiedziałam dzien dobry na siedząco i to mama powiedziała jak lubisz siedzieć do ci przyszyję sukienkę do krzesła i jak glupia za karę chodziłam z krzesłem i musiałam z krzesłem spac a jak raz stuklam talerz to musialam jesc na ziemi z miska od psa

Gość kropa nad i
to chore.... pewnie rodzicom obecnie wypomniałabym bardzo ostro te kary.... to debilizm, żeby dziecko za stłuczenie talerza musiało jeść z ziemi z miski dla psa.... wypomniałabym rodzicom- nie darowałabym!!!

Gość taradararam
mnie prali pasem i dalej piorą i robią szlabany na rozrywki

Gość Audini
Mnie prali pasem ale odechciało im się teraz kara na schody.....ŻAL!!!