Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie_moge

toksyczna osoba

Polecane posty

Gość nie_moge

witajcie, juz nie moge wytrzymc wiec postanowilam tutaj zasiegnac jezyka i popytac sie Was o dobre rady bo serio juz trace cierpliwosc. mam super prace, fajnego szefa ( wymagajacy ale moze byc), wszystko byloby super gdyby nie osoba z ktora MUSZE wspolpracowac. jest ode mnie starsza, ( czyli od razu uwaza sie za madrzejsza i bardziej doswiadczona), i to taki toksyczny typ ktory non stop gada. oczywiscie gada tylko o sobie, przechwala sie jaka to nie jest wspaniala, zgrabna, szczupla, powabna, madra, itp...po prostu chce ze mnie zrobic kogos gorszego i brzydszego (nei daje sie bo wiem ze tak nei ejst) non stop gada jaka to nei jest wykonczona praca, ale widze ze ona sie opierdala i wcale nie jest taka fajna. poza tym jak kobieta opowiada o tym jakie ma powodzenie to dla mnie jest zenujaca, bo jesli rzeczywiscie ma to nie musi o tym gadac bo to widac. monopolizuje rozmowe, w towarzystwie mnie spycha na ubocze, nei daje dojsc do glosu i ma zero empatii a najgorsze jest to ze kazdy jest nia oczarowany ( przez pierwsze 30min) ale pozniej ten ktos idzie a ja zostaje z nia... jestem juz po prostu znudzona i zmeczona i nie wiem kompletnie jak sobie z nia poradzic. a tylko dlatego jeszcze jej nie zabilam bo sobie calyczas tlumacze, ze osoba taka jak ona musi byc bardzo neiszczesliwa i miec do dupy swoja ocene bo inaczej by siedziala cicho. i sataram sie byc ponad to, ale tu KURWAMAC nawet sam swiety by stracil cierpliwosc!!!! na dodatek naprawde nic nie moge zrobic, bo razem pracujemy i jestesmy od siebie zalezne. stosuje uniki ale ile mozna? prosze pomozcie bo juz serio mam dosc!!! aa i z gory dzieki za rady:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować