Gość nie_moge Napisano Luty 18, 2009 witajcie, juz nie moge wytrzymc wiec postanowilam tutaj zasiegnac jezyka i popytac sie Was o dobre rady bo serio juz trace cierpliwosc. mam super prace, fajnego szefa ( wymagajacy ale moze byc), wszystko byloby super gdyby nie osoba z ktora MUSZE wspolpracowac. jest ode mnie starsza, ( czyli od razu uwaza sie za madrzejsza i bardziej doswiadczona), i to taki toksyczny typ ktory non stop gada. oczywiscie gada tylko o sobie, przechwala sie jaka to nie jest wspaniala, zgrabna, szczupla, powabna, madra, itp...po prostu chce ze mnie zrobic kogos gorszego i brzydszego (nei daje sie bo wiem ze tak nei ejst) non stop gada jaka to nei jest wykonczona praca, ale widze ze ona sie opierdala i wcale nie jest taka fajna. poza tym jak kobieta opowiada o tym jakie ma powodzenie to dla mnie jest zenujaca, bo jesli rzeczywiscie ma to nie musi o tym gadac bo to widac. monopolizuje rozmowe, w towarzystwie mnie spycha na ubocze, nei daje dojsc do glosu i ma zero empatii a najgorsze jest to ze kazdy jest nia oczarowany ( przez pierwsze 30min) ale pozniej ten ktos idzie a ja zostaje z nia... jestem juz po prostu znudzona i zmeczona i nie wiem kompletnie jak sobie z nia poradzic. a tylko dlatego jeszcze jej nie zabilam bo sobie calyczas tlumacze, ze osoba taka jak ona musi byc bardzo neiszczesliwa i miec do dupy swoja ocene bo inaczej by siedziala cicho. i sataram sie byc ponad to, ale tu KURWAMAC nawet sam swiety by stracil cierpliwosc!!!! na dodatek naprawde nic nie moge zrobic, bo razem pracujemy i jestesmy od siebie zalezne. stosuje uniki ale ile mozna? prosze pomozcie bo juz serio mam dosc!!! aa i z gory dzieki za rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach