Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edsxanz

szukam przyjaciolki-przyjaciela ... os. szczerej, ktora potrafi podniesc

Polecane posty

Gość edsxanz

na duchu i bedzie traktowac mnie jak rowna sobie :( ... Ktos komu moge zaufac , z kim zawsze moge porozmawiac ...

Gość sunrise sunset
Tu na pewno znajdziesz

Gość kociarra
skąd jesteś i ile masz lat? :)

Gość kociarra
A to prawda, że się nie znajdują.. ale napisz co się stało to może ktoś cię tu podniesie na duchu ;)

Gość edsxanz
Wiem, ze takich s. nie ma na zawolanie, i raczej sie ich nie szuka, sami przychodza, podbnie jak z miloscia ... Tak po porstu napisalam niewytumaczalnie . Ogolnie czesto sie cos dzieje, jak u kazdeg ... brakuje mi takiej os. Tym bardziej etraz kiedy jestem niedowartosciowana, i powierzchownie i od srodka ... Kielce, lat 19

Gość kociarra
Daleko ode mnie mieszkasz.. a co sie stało, że jest ci źle? Dlaczego i przez co lub kogo jestes niedowartościowana?

Gość edsxanz
przyjaciel nie zawsze musi meiszkac tak blisko , moze byc i ta wirtualna przyjazn, chociaz milby bylo sie spotkac ... Ogolnie to przez chlpaka i kolezanki tez ... jest mi zle , nie chce mi sie juz z nimi gadac bo przewaznie slysze slowa krytyki...

A może mają racje krytykują ciebie? a jeśli krytykują ciebie niesłusznie to się tym nie przejmuj :)

tak w tych czasach bardzo trudno o prawdziwego przyjaciela ja sie zawiodlam na wszystkich

ja też, ja też potrzebuję takiej osoby, bardzo mi potrzeba.. Takiej z którą wszystko bedę mogla, ktora zawsze będzie, ktora pomoze, pocieszy, kopnie w tylek, poraduj się razem ze mną, ja też chce!!!!! ;/

Ale są takie przyjażnie, są ludzie na których można naprawdę polegać, są bo wiem... ja czasem nie mam z kim wybrac sie na kawe, na zakupy....

na zakupy chodze sama a kawe pije w domu bo nie mam z kim iść :( wiem ze sa tacy ludzie ze mozna zaufac ale ja takiego szczescie nie mam.

A no właśnie, a nie brakuje Ci tego?? Mialas kiedys kogoś takiego?? Bo ja tak, i brak mi bardzo, bardzo bardzo!!! Mam męża, ale mąż to mąż, jest moim przyjacielem, ale czasem chcialabym sie moc doradzic tez przyjaciela.... niech mi pomoze wybrać np prezent dla niego... albo przyniesie tabletki jak bedę chora, a męża nie bedzie... Niech będzie to osoba ktora bedzie mnie potrzeba w szcześciu i zlych chwilach...

Widzialyście tą nową reklamę TVN-u ?? Fantastyczna jest, i piosenka i cala reklama, jaaaaaaaj :)

a ja mam chłopaka i wlasnie brakuje mi przyjaciolki tak mialam i to nie raz pomagalam im i w ogole ale jak ja potrzebowalam pomocy to mnie nie znali rozumiesz? wiec po co mi tacy fałszywi przyjaciele.... a co do reklamy nie widzialam :D

Więc to nie byli przyjaciele.... ja mogla kiedys liczyć na nich w dzien i w nocy, doslownie.... Byli najważniejszy, ogormnie wazni.... eh szkoda ze sie skonczylo... A szkoda bo reklama fajna :)

Bo wyjechalam, one mialy zal, a teraz juz mają swoje zycie.... A co sie stalo z autorką?

a autorka, jak prawdziwa przyjaciółka wypięła się na wszystkich dupą. i mamy rozwiązanie zagadki, dlaczego jest sama hehe

moze kiedys los sie odwróci ale jak znaleźć prawdziwego przyjaciela siedząc w domu ? a jak sie wychodzi to przeciez nie znajdzie sie go na ulicy nie bedzie sie pytac kazdego przechodniego...

Gość edsxanz
Bardzo was przepraszm, ale neostrada mi padla, nie mialam jak pisac ;/ Ja niby mam kolezanki z czasow liceum, ale nie czuje sie by ktra kolwiek byla mi tak bliska, nie moge liczycna nie nawet w 99 % z reszta kiedys same mi potrafily narobic kolo "dupy" wiec teraz koleguje sie z nimi, spotykam ale mam ogromny dystans ... nie mowie im wsyztskieg. A czu kt kolwiek z was ma tak, ze czuj sie jakby z bku, w twazystwie, ja xczuje sie jakas inna ... niemwe, ze szczeglna i idealna , unikatowa, to nie to ... nie wiem czemu ... Moze nie czuje sie tak w twarzystwie mezczyzn,ale wlasnie klezanke ... Jakby znalazy sbie we mnie takiego kozla ofiarnego ... Moze t tez przez moja nature bo jestem os. spokojna.

Gość edsxanz
Mialam kiesys os. na ktra liczylam, ale zawiodlam sie ... Milam tez przyjaciela, ale z tej przyjazni mialam, wrazenie, ze zaczyna sie rozwiajac z jego strony co innego, a ja tego nie chcialam bo przeciez mam chlopaka, i nie chcialam ranic przyjaciela...

Gość edsxanz
podnosze temat :)

taa dokladnie tez sie czuje jakbym siedziala z boku zawsze. Pora zmienic towarzystwo :)

Na to wygląda że ja też :) Choć uwielbiam przebywać wśród ludzi, nie lubie sama, tylko czasem.......

tylko po co przebywać z ludźmi którzy nas olewają i nie byłoby im szkoda jakbyśmy się wcale nie pokazywału :O