Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzekonana 7866

przekonajcie mnie, ze Mahomet istnieje.

Polecane posty

Gość nieprzekonana 7866

j.w.

Gość wsadź se łeb do klozetu
zapij sie stamtąd wody i wtedy zapytaj jeszcze raz

Gość mieszkam z flejtuchem
do szkoły debilu!!!!!

Gość nieprzekonana 7866
mam ferie :o

Gość nieprzekonana 7866
ja pierdole co za nietolerancja wyznaniowa. tacy uważaja sie za katolików. a wiecie co wasz papież Ja n Paweł II mówił? Że macie szanować innowierców, np Muzułmaninów i co?

Gość 1715 cm
Zastanów się debilu nad sensem postawionego przez siebie pytania.

Gość Talib do nieprzekonanej
za obraze Mahometa powinni ci ściąć głowę ściąć i rzuć psom na pożarcie albo ukamienować na rynku

Co za idiotyzm. Ależ oczywiście, że Mahomet NIE istnieje! Jest tylko jeden Bóg i tylko ta wersja jest prawdziwa. Nie mogę więc Cię przekonywać, że istnieje ktoś kogo tak naprawdę nie ma, bo to oznaczałoby, że kłamię, czyli popełniam grzech przeciwko Bogu podwójnie: poprzez kłamstwo (to, że oszukiwałbym Cię, ze Mahomet istnieje) oraz grzech przeciwko I przykazaniu Bożemu: \"Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną\" (utwierdzanie kogoś w istnieniu innego boga, to również grzech). Więc sama widzisz. Ja jako prawdziwy katolik musiałbym się dopuścić podwójnego grzechu, aby przekonać Cię, ze Mahomet istnieje. Ot co!

Gość nieprzekonana 7866
no proszę... tu wychodzi z was wasz jad. jak wy traktujecie drugiego człowieka? Źle.. z pogarda... bo co? Bo wierzę w innego Boga? phi.. jesteście siebie równi.. teraz wiem, dlaczego nie jesteście wyznawcami Islamu. Bo nie jesteście Go godni.

Gość Mahomet.
istnieję.

Gość ech mahomet
to debilny wymysł islamu , sram na niego :O:O

nieprzekonana 7866 Katolicy, Żydzi i Muzułmanie wyznają wiarę w tego samego Boga... a Mahomet był prorokiem i nie istnieje ale istniał w 7 wieku naszej ery

Gość Mahomet.
nie sraj na mnie 😠

Gość nieprzekonana 7866
Levviatan, ale Jezus też podobno istniał? Dlaczego się do niego modlicie? Bo podono to syn waszego boga. Jeśli wy się możecie modlić do Jezusa,to ja mogę mdlić się do Mahometa. Chciałam żebyście mnie przekonali o jego wszechobecności wśród nas, dzisiaj, teraz... a nie tak w ogóle.. paręset lat do tyłu.

Módl się do kogo tylko chcesz :)WIDOCZNIE TEGO POTRZEBUJESZ. Nie ma znaczenia jak nazwiecie boga, ani czy modlicie się do proroka, Jezusa, czy J P2. Modlitwa ma służyć wam pomocą, być wsparciem. Jeżeli tak jest, to życzę wam wszystkiego dobrego w tym i przyszłym życiu :)