Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszanka

jakich macie facetów ? chudych, miśków czy grubych

Polecane posty

Gość kszanka

mięśniaków,normalna budowa, drobny jacy są najlepsi ?

Gość Myreczek
ja lubie szczuplych:classic_cool:

Gość ola ma winiola
a czy to prawda że mięśniaki i grubi mają małe fistaszki ?

Gość hghghgnjh
ola ma winiola: nie, nie prawda. Mam miesniaka z duuuuuużym:)

Gość hghghgnjh
z duuuuuuużym nosem;)

Gość alimenciarze
ja ejste wysoki a mam duzego:P

Mój jest szczupły i umięśniony - ale nie paker :) Tacy najfajniejsi :P:D Nie podobają mi się wcale faceci choćby z odrobiną tłuszczyku. Wiem, że wielu dziewczynom takie miśki się podobają ale mnie osobiście kompletnie nie kręcą. Już wolę chudzielców.

Gość alimenciarze
moj kumpel maly i gruby i ma takiego jak kciuk w zwodzie!!!

Gość mamassellza
Ja mam takiego 63/186 i oO. I na nic nie narzekam;D wcześniej miałam takiego 90kg i też nie było powodw do marudzenia. Przecież wagi nabywa się z czasem, a męskie przyrodzenie rośnie do pewnego czasu. Przecież gdy człowiek tyje to on się nie kurczy, albo jak chudnie to nie wydłuża. Nie ma zależności w tym czy ktoś wysoki, gruby czy chudy. Każdy ma takiego jaki miałby tak czy siak będąc gdrybym czy będąc chudym.

Gość cxvcx
"a czy to prawda że mięśniaki i grubi mają małe fistaszki ?" to zalezy czy ten miesniak ma naturalne miesnie, czy brak koks

Gość gerda z organizacj
a ja widziałam na plaży grubych facetów w slipkach i mieli w majtkach tak jakby tam pipka była, nic sie nie odznaczało

ja mam niskiego :D szczupłego :D ale to przeciez nie o wyglad chodzi ;) bynajmniej dla mnie i mam gdzies opinie ze jestem z kurduplem ;)

Gość xxxccvv
moj mąż jest bardzo szczupły, wręcz chudy,jest wysoki, ma duże stopy, duże dłonie... i ... ;) :D

Gość nie nawidzę
wielkich facetów. Taki który ma ponad 190 czy wyżej jest dla mnie odstręczający. Taki przerośnięty wielkolud wygląda okropnie i śmiesznie. Ludzie uwielbiają się wyśmiewać i wytykać palcami takich dziwolągów które są inne niż większość. Taki chłop ma wielkie stopy, dłonie wygląda jak eksperyment genetyczny. Tylko jakaś pasztetowa kobieta mogłaby na takiego polecieć.Najlepsi są faceci ok180-85, o naormalnej budowie, nie chuderlaki nie grubasy, fajnie ma sportową sylwetkę i ma zarysowane miesnie

Gość facet kurdupel
jest tak samo niemęski jak facet przerośnięty. Skrajności zawsze niewskazane

Gość folix
popieram. Poza tym mężczyźni niscy/za wielcy nie tylko są nieciekawi i nieatrakcyjni sexualnie i pod względem fizycznym, ale także ze względu na świadomość swoich ułomoności są trudni pod względem chaaktetu i usposobienia.Bardzo często kompleksy przelewają się na charakter takich facetów.

Gość Ilona od Arka
mój jest cudnie zbudowany, żadne koksy itd. naturalnie wyrzeźbiony przez siłownię..z racji tego, że trenuje takie tam cuda..

Gość szczerze mówiąć
widze że lubicie krytykować wszelkie niedoskonałości u facetów. oj lubicie. Nie tolerujecie żadnych fałd ani tłuszczyku a zadawanie sie z kimś takim to dla was obciach. Tylko czemu 99% dziewczyn tutaj żali się że jest za gruba i że nie ma przez to powodzenia u facetów, a jak nie daj Boże jakiś facet napisze że nigdy nie umawia się z grubymi dziewczynami bo są one obleśne to wielka nagonka na takiego kolesia i gadki że głupi jest i pusty. Jak jakaś dziewczyna się żali że jej chłopak nie toleruje tego że jest gruba to piszecie jej żeby pogoniła tego chuja w cztery diabły, że nie jest jej wart. Na innych topikach zawsze piszecie że wygląd nie jest najważniejszy, że jesteście inteligentne i wartościowe. No to mamy tu dowód jak bardzo jesteście wartościowe i jakie słownictwo prostackie i ubogie.

Gość szczerze mówiąć
Piszę to jako kobieta. Zauważyłam że lubicie potępiać nadwage u mężczyzn ale jak wasz facet wam wypomni parę zbędnych kilogramów to wtedy wielka obraza majestatu. U kogoś drzazge widzicie a u siebie belki nie.

Gość szczerze mówiąć
jeżeli o mnie chodzi to gustuję w murzynach ze względu na ich okazałą knage

Gość kisielekeke
ja mam miśka-mięsniaka ale bez przesady ale w majtkach ? 19 cm jest:P..

Gość duże fiuty
są oblesne takie maczugi. Wszystko fajne estetyczne i apetyczne co w normie

moj facet jest drobniutki, jest niski nie ma trudnego charakteru i nie ma kompleksow z tego powodu nie wiem skad wam to do glowy przyszlo.. Mi sie kazdy typ faceta podoba, bo kazdy cos w sobie ma

Gość sierpniowa panna młoda
szczupłego

Gość kisielekeke
mój męzczyzna nie jest wysoki ale pociąga mnie jak nikt inny ;) ps nienawidze CHUDZIELCOW bleeeeee ! facet to facet a nie wysuszony patyczak :O

Gość loko choco
wysoki i bez wady postawy

Gość Alahdsad
Gruby...