Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautyfool

najgorsze urodziny w moim zyciu

Polecane posty

Gość beautyfool

siedze sama w mieszkaniu na stancji nie mam nawet sie do kogo odezwac teraz dzwonil wujek z zyczeniami, az sie poplakalam... znajomi tylko powysylali smsy, nic wiecej nawet nie mam z kim wyjsc na piwo

Przykro Mi. Życzę wszystkiego najlepszego. Zamiast się smucić zadzwoń po znajomych i umów się z nimi na piwko.

Gość skąd jesteś
witaj w klubie, ja też mam dzisiaj urodziny. Wszystkiego najlepszego. !!!!!!!!!

Gość beautyfool
juz dzwonilam, nikt nie moze albo sie im nie chce do tego pare dni temu zostawil mnie facet w dosc niemilych okolicznosciach:( przeplakalm 3 dni, dalej mi smutno niech ten dzien sie juz skonczy

Gość beautyfool
ja z katowic

No to nieźli znajomi skoro w taki dzień nie chce Im się z Tobą spotkać :-( Głowa do góry - jutro będzie lepiej.

Gość Nie mam dziś urodzin
a ile lat kończysz, skąd jesteś?

Gość beautyfool
niestety koncze 22lata a czuje sie na 40 ostatnio tak mi sie zycie pokomplikowalo, ze nawet kolezanki z pracy zobaczyly ze cos mnie trapi

Gość gitarrrra
w katowicach jest kilka fajnych miejsc, gdzie można spędzić czas, niekoniecznie z przyjaciółmi ;) możesz iść na GYM na ceglaną - siłownia z sauną, fitness w centrum koło superjednostki, na basen -w Mikołowie jest fajny , polecam itd.

Gość Prawdziwie Prawdziwy
a na jaką literę masz imię? Wiem, że głupie pytanie :P

Gość beautyfool
myslam zeby sie wybrac do heliosa na jakis film, ale szkoda mi kasy, za 2 tygodnie strace prace i cienko ze mna:( na wieczor kupilam sobie piwko, wypije zeby mi sie dobrze spalo

Gość beautyfool
na M

Gość wszystkiego najlepszegooo
🌼

Gość Prawdziwie Prawdziwy
Myślałem że na N:P

ja tez z katowic i w niedziele mam urodziny, juz wszystkim zapowiedzialam ze nie robie :) chcesz to mozemy sie spotkac i razem oblac nasze urodzinki :)

Gość beautyfool
np w city pubie?

moze byc :) jesli pasuje Ci towarzystwo prawie 30-o letniej kobity to idziemy :D ja czuje sie na 18 :D

Gość beautyfool
nikogo nie zaprosilam, bo mialam depresje caly tydzien

Kochana wszystkiego naj...... moje najgorsze urodziny były rok temu też 22 (na własnych urodzinach facet z którym byłam 4 lata mnie pobił, zerwałam z nim i ryczałam) a w ostatnie urodziny poznałam super faceta i zaczęliśmy się spotykać także głowa do góry :) walnij piwko włącz muzykę

Gość ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłą
na 18 sie umowilam z facetem, z ktorym kiedys bylam, mamy isc na piwko ale tylko na godzinke zreszta jest taka pogoda ze nic sie nie chce

Gość skąd jesteś
no wypijcie też moje zdrowie, szkoda że z powodu odległości nie mogę się przyłączyć, ale wierzcie mi że przy wieczornym drinku będę z Wami.

Gość skąd jesteś
beutyful, tych urodzin bedzie jeszcze wiele , wiem , że ci dzisiaj smutno, pozwól że cię przytulę , uśmiechnij się , następne będą lepsze, tylko musisz w to wierzyć

Gość 1234674586789
A ja mam dzisiaj urodziny i siedze na necie... Jest mi smutno bo wiekszosc ludzi mnie olała. Co za dzień...

Do wszystkich , którzy mają dzisiaj urodzinki : Samych szczęśliwych dni w życiu, uśmiechu na twarzy, słonecznych promyków w pochmurne dni, lata zimą i wiosny jesienią, to o czym marzysz - by Twoje było, a czego pragniesz by się spełniło. 👄 Głowy do góry kochani, będzie lepiej 🖐️ )))

Gość rita35
wczoraj mialam najgorze urodziny zycia matka mi nawymysla ze ciagne od niej kasa ze jestem gruba swinia.i to jest najgorsze ze chcialam pozyczyc kase na bilety do kanady do babci jej mamy to ona mie wychowale obiecala splacic po 690 zl to polowa mojej pens,mam siostr tej to daje byla z dziecmi na caraibach i daje kas na wszystko bo biedna sam wychowuje dzieci i mieszka w brukseli i ja utrzymumje a ja nigdzie nie wyjezdzalam od 15 lat kazakla sie odpierdolic nazwal mnie pijawka. pani prezes polfy tarchomin.