Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautyfool

najgorsze urodziny w moim zyciu

Polecane posty

Ja mam dzisziaj urodziny ;( Dosłownie nikt oprócz babci nie złożył mi życzeń a kończę 18 lat. Paru znajomych wysłało życzenia i to wszystko. Sam w domu siedzę straciłem wcozraj pracę i dziewczynę. Lepiej na urodziny nie mogło sie ułożyć. To chyba najgorsza 18 jaką można przeżyć. Z nikim wyjść do nikogo nie ma sie odezwać. Czasem myślę że w te urodziny powinienem się zabić bo i tak jak widać nikomu na tyle nie zależy by chociaż cholernych życzeń mi złożyć. ;(

Gość Aniół z podciętymi skrzydłami
Wszystkiego najlepszego Drago :)

Gość DCK
ja mam urodziny jutro :( w poprzednie się akurat rozchorowałam, a poza tym w ogóle mi nie zależało, aby je spędzić w jakikolwiek wyjątkowy sposób za to jeszcze w poprzednie siedzę w domu, mysląc, że nic się nie będzie działo i zadzwonił mój znajomy, pyta, co słychać, więc ja mu na to, że mam urodziny - a on - urodziny? to trzeba to oblać! i schlaliśmy się w samochodzie. od tej pory jesteśmy dobrymi przyjaciółmi. :)

Gość alex07
Urodziny... dzień, na który czeka się cały rok. Moje teraz so do bani. To NAJGORSZE URODZINY W MOIM ŻYCI!!! Zaczeło się od tego, że wczoraj mama nawrzeszczała na mnie, za rzecz która stała sie kompletnie nie z mojej winy. Rano złożyła mi zdawkowe "wszystkiego najlepszego" i nie odzywa sie do mnie cały dzień, chyba ze mam isc po cos do sklepu. Po południu przyszedł tata, myslałam, że bedzie lepiej ale sie myliłam. Złożył mi życzenia, lepsze niz mama, dał mi prezent po czym moi cudowni rodzice zaczeli sie kłócić. Tata wyszedł, a mama raczyła obwinić mnie o całe zło tego świata. tym samym zniszczyli mi moje urodziny. Wyszło na to, że spędzam je sama w swoim pokoju, przed komputerem piszac do ludzi których pewnie mało moja historia obchodzi... jestem ŻAŁOSNA! Tak wogóle to Wesołoch Świąt!!!

Gość Bu-nia
Do Alex 07: Wszystkiego najlepszego z okazji URODZIN !

Gość Bu-nia
I WESOŁYCH ŚWIĄT! Nie przejmuj się dorosłymi, oni najwyrażniej mają swoje kłopoty, które ich przerastają i są dla Ciebie niemili...ale to nie jest Twoja wina....

Gość alex07
bu-nia dzięki za życzenia:)