Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luciilla

Czy to możliwe

Polecane posty

Gość Luciilla

Żeby średni facet rzucił piękną, bogatą, wykształconą kobietę???

Gość Plumplum12
Niemożliwe :classic_cool: A co rzucił cie? :P

Gość Luciilla
Nie mnie :P. Tylko mój facet jest średni ale jak zobaczylam jego bylą to się zdziwiłam. Zawsze mówił że to on ją rzucił...

Gość Luciilla
Weszłam na jej profil na nk i ta laska jest tam z bardzo przystojnym chłopakiem... Moze to ona go rzucila tylko on sie nie przyznal mi...

Wiesz, dla Ciebie jest średni... dla niej może nie był. Swoją drogą, współczuję mu takiej kobiety.

Gość Luciilla
Mla-mla chyba mnie nie zrozumiałaś. Oboje z moim chłopakiem jesteśmy przeciętnej urody., Średnia krajowa powiem. A tamta wysoka, szczupła, długie włosy, twarz jak u lalki. Świetnie ubrana. Zdziwiłam się że miał taką piękną dziewczynę :( Zaczełam wpadac w kompleksy

Nosz kurde. Podoba mi sie moj chlopak, kreci mnie ale przeciez slepa nie jestem... Tamten jest przystojniejszy. Ja tez jestem brzydsza od jego bylej. Przeciez jak oglądacie się w lustrze to widzicie różnicę między Wami a np. gwiazdami filmowymi :P

A po to mi wszystko bo czuję że to ona go rzuciła i jakby mogl to bylby z nią... :P

Popracuj nad samooceną troszkę, bo mam wrażenie, że coś nie trybi do końca. Dobrze Ci z tym "średnim" czy nie? Ostatecznie zawsze możesz zacząć startować do tej ślicznotki. W końcu lubi średnich :P zawsze szczery - Do Ciebie się jedynie uśmiechnę :)

zawsze szczery --- szczerze watpie czy np. Twoja dziewczyna wygląda jak Jessica Alba :P Ja patrzę i myślę realnie

ladnie mowisz o swoim mezczyznie. sredni. czy on wie, ze uwazasz go za sredniaka? :-o

zawsze szczery --- szczerze watpie czy np. Twoja dziewczyna wygląda jak Jessica Alba Ja patrzę i myślę realnie no przeciez mowilem, ze nie potrzebujesz udowadniac na kazdym kroku :-)

To, że masz kompleksy jest tylko Twoim problemem. Nie musisz innym wciskać kitu. Może ma ładniejszą od Alby. Więcej wiary... :P