Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja niedługo konczy 4 mies

patrzcie jaką sukieneczke udałao mi sie wygrac

Polecane posty

gratuluję sokolego wzroku a dopatrzysz sie tam składu?

Gość lalatralala
moja córcia ma identyczną i bardzo mi się w niej podobała. Jest super bo taka cienka i długi rękawek....bardzo fajna np. na wiosnę

i wlasnie kupiłam ją min ze względu na kolor sama dla siebie tez taki lubię a nie tylko róże sróze

ale to nie trzeba sokolego wzroku wcale:) jak pisałam mój pierwszy post byłam przekonana ze Ty wiesz że to 5 10 15 i się tak tą ceną ekscytujesz:) moje dziecko ma kilka ciuszków tej firmy i wiem jak metki wyglądają:)

no i mamy powod zakupu -po co ciagnac dalej ten temat?

Gość lalatralala
nie przejmuj się negatywnymi opiniami nie warto na takie odpowiadać. Sukienka jest świetna!!! nie taka jak wszystkie inne właśnie głównie różowe....denerwuje mnie to że jak już córka to głównie w różowym

Gość pearlineeee
moja nie ma różowych za wiele, ale nie zakładam za każdym razem nowego tematu jak jej kupie sukienke np. niebieską;)

Gość nowa bez metki czytaj
używana, wyprana, ze szmat, z Anglii

Gość klub wesołego niedźwiadka
nie nie:) ona jest z Polski z 5 10 15

lalatralala ---dzieki :) to nie chodzi ogust-nic mi do tego ze kazdy ma inny tylko o teksty o szmacie przeciez sukienka jest nowa i nie kazdemu taki grzeczny właśnie fartuszkowy fason sie podoba co do metki -nie rozsmieszajcie mnie prosze przeciez tam jest biała kartka !!! zdjęcie nic nie oddaje co wy widzicie ?!!! chyba co chcecie

nie, tam jest niebieska metka z napisem 5 10 15:) a że Ty widzisz białą kratke.... albo wzrok kiepski, albo monitor.

Gość mamaminuska.
to jest 5 10 15 i to jeszcze z przed paru lat. Teraz rozmiar piszą na jednym pasku a ze trzy lata temu jeszcze pisali na osobnym kawałku materiału. Mam takie ciuchy z takimi metkami.

i rozmiar napisany w serduszku:) ja noszę okulary i widzę:) wy serio nie?:) sukienka jak sukienka, zła nie jest:) ale za taką cenę kupiła byś w tym sklepie nową:) kolor ładny nawet:)

Gość metki 5 10 15
i jak widzisz są różne:) wszystkich nie wyszperałaś:) no ale szkoda czasu:) gratuluję pięęęęęęknej sukieneczki, bo to chyba autorka chciała przeczytać:) super cena, nawet jak na 5 10 15;) napewno jest nowa, skoro tak sprzedawca napisał;) teraz pozostaje czekać na przesyłkę i potem patrzeć na piękną córkę:)

zreszta moja corcia jest taka sliczna ze we wszystkim jej pieknie:) o!

a ty nade mną pewnie nie mozesz mieć dzieci buuu ale mi przykro jak bys miala to bys w diory ubierała cóż :D

autorko wejdź w moją stopkę, tam moje dziecko jest w pomarańczowej sukieneczce:) też nie różowa:) i też 5 10 15;) spoko jest, mam ją do dziś bo szkoda sprzedać;)

sukieneczki nie widze ale ładna dziewczyna i tez sie zastanawiałam czy mojĄ nie nazwac JAGODA :)

TAAAA wolisz korzystac z zycia siedząc na kafe i wyrzygiwać innym CO MAJĄ dzieci ach ta zazdrość -w sumie ci sie nie dziwie

Gość jejku tragedia ta sukienka
czym się tak chwalisz autorko? ona do wyrzucenia się nadaje

Gość jeifj
Autorko topicu- ty faktycznie nie masz co robic a jak nie masz i zakładasz jakies durne topici to lepiej weź sobie jakiśporadnik jak zywic dziecko bo jakieś 2 godz temu zakładałaś topic nie wiedząc jak masz karmic dziecko. Wiecej pożytku dla siebie będziesz miec przeczytawszy poradnik nt.dzieci niż pisząc na tym durnym topicu.

Gość ona zamiast dać dziecku
jeść to szuka kolejnej sukienki za 1zł :D żeby móc sie później na forum pochwalić jaka zaradna mamuśka z niej :D

nie mam co robic bo majacorka nie wyje (jak nie którzy imputują) tylko grzecznie spi

Gość jeifj
a pozatym jak dla mnie to w takie sukienki to my byłyśmy ubierane 20 lat temu.nie krzywdź dziecka :P a i piszesz,że jest nowa- chyba wzrok tracisz bo tak jaqk ktoś napisał że to na szmatę wygląda i tak jest ale kupuj co chcesz.

Gość jeifj
a powiedz po co chwalisz sie tym co kupiłaś? żeby to jeszcze coś ładnegto w okazyjnej cenie ale to?

Gość llllllllllllII
sorki,ale....jak...dla...mnie....STRASZNA!! zapytalam,...tez...meza....czy....mu...sie...podoba...i...czy...kupilby...taka...dla...naszej...corki?? Powiedzial....MOJA...BABCIA....MA...TAKA.... hahahahahahahahahahahahahahaha :D sorry...za...kropki,ale...spacja...nawala

uwielbiam kafe i niektóre uzytkowniczki :D co to uzywaja zycia na forum ciąża