Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Zapieerdala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Inhalujesz się kałem dziedzka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Terror madek error babek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Poczaruj mi na kuutasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Inhalujesz się kałem dziedzka? Skont ten pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Skont ten pomysł? Bo to było niepokojące. Emfaza kalowa mnie odraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Spanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Wolę starców niż dziedzi. Zawsze płacze na starych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Spanie sranie się rymuje jak do pracy Polacy biedacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Filip zgnilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu A ty babka nie musisz jutro rano wstać do pracy? Bo ja nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Jestem emerytka i rencistka kaleka leze w barłogu jak magdalena nomen omen ta co kotami w piecu paliła i co mi zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu To Spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To fajnie masz Możesz wbijać posty na kafe Szkoda że potem moderator wpadnie i znowu zbanuje Nie da się tu wbijać postów Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Będę bil oczy podbijał będę gwałcił o zabijal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Bo jak nie to co stara kaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ... mnie to Napisz książke o tym Edytowano 1 godzinę temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Jar jar binks Nie mogę spać a bardzo powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Zobaczysz suprajs klątwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Do spania bo jutro rano do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Napisze o twoim przypadku wielkiej glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Tera mam tryb katatonia i mnie w dupe pocałuj ruda malpo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 1 godzinę temu Caryca kupa słońca maluje dobrze czytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 59 minut temu 1 godzinę temu, mk777 napisał: Czy można liczyć tu na jakąś kawę, w tej kafeterii? Albo chociaż cukier do kawy? Tutaj możesz liczyc jedynie na wodę po ogórkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 59 minut temu Mam wielką głowę, dlatego siedzę w namiocie, a w internecie jej nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Napisze o twoim przypadku wielkiej glowy Daj mu lepiej duuupyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 58 minut temu (edytowany) 19 minut temu, Jeździec bez fiuta napisał: Daj mu lepiej duuupyy Ty mi daj Edytowano 58 minut temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Jeździec bez fiuta napisał: Daj mu lepiej duuupyy Jak ty owsikom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 58 minut temu Zerzne cię w zaowsiczona DOOPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach