Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minhdueba

Pominięcie pierwszej tabletki antykoncepcyjnej.

Polecane posty

Gość minhdueba

WItam. Przyjmuje tabletki Cilest o godzinie 21. Biore je od ok niecałego roku. Wczoraj powinnam rpzyjąć tabletke z nowego opakowania, po 7 dniowej przerwie ( zawsze przyjmuje we wtorek - więc nie mam pojęcia jak mogło mi to wypaść z głowy!!). Dzisiaj na uczelni zorientowałam sie, że zapomniałam. Przyjełam tabletkę o godz. 14.30. Mam teraz zamiar wziaźć następną - środową dzisiaj o 21 i dodatkowo stosować 7 dni prezerwatywy. Czy to wystarczy? Dodam jeszcze że ostatnio kochałam sie we wtorek tydzień temu, dzień po ostatniej pigułce ze starego blistra. Mogę być spokojna?

Gość alfabetagama
wystarczy:)

Gość Anastazja0209
Witam!!! Mam problem ponieważ zapomniałam wziąć pierwszej tabletki z kolejnego opakowania po 7 dniowej przerwie. W sobote o godzinie 21 powinnam zazyc pierwsza tabletke,a przyjelam ja dopiero w niedziele ok 11, co ozacza ze przekroczylo 12h, a dokladnie minelo ok14h. Z chlopakiem wspolzylam w piatek a przez kolejne dni nie stosowalam dodatkowej antykoncepcji:( Czy istnieje duze prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze? Z gory dziekuje za odpowiedz