Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmghgff

mam to gdzies,wole byc suka niz grzeczna dziewczyna

Polecane posty

Gość mhmghgff

kolejny raz zawiodlam sie na facecie,ktory okazal sie tchorzem,nawet nie mial odwagi powiedziec mi wprost ze to koniec. A myslalam ze wreszcie komus zaufam,ze zakocham sie..niestety sie nie udalo. Teraz wiem ze nigdy nie zaufam juz meczyznie..nie potrafie...od teraz zmieniam swoje podejscie do facetow,bo tak bede tylko cierpiec. Bylam slodka,mila,zalezalo mi zeby kazdy mnie lubil,nie myslalam o sobie. Ale koniec z tym,moze jak bede niegrzeczna, albo suka to ja bede dyktowac warunki. Nie bylam swieta,ale teraz bedzie gorzej. Zrobie sobie tatuaz,zmienie styl ubierania,fryzure, najpierw bede myslec o sobie,bede sie umawiac z kim tylko chce,z kilkoma naraz a jak mi sie jakis znudzi to do widzenia.Biore sie ostro za sport,nie bede sobie odmawiac imprez i bede mowic to co mysle,bez wzgledu na wszystko. Jestem tak wkurzona na facetow,nie obchodzi mnie co teraz bedzie. Oto co ze mna zrobiliscie.

brawo;) tak trzymaj dziewczyno faceci to łajzy szkoda łez na nich;) z tatuażem i stylem to świetny pomysł;) jestem z Tobą ;)

Gość szczerze mówiąć
"bede sie umawiac z kim tylko chce,z kilkoma naraz" powodzenia życzę. Tylko nie poczuj się dziwnie jak po kilku miesiącach zyskasz wśród miejscowych chłopców przydomek łatwej

Haa ! I bardzo dobrze :) Ja już zrobiłam te rzeczy co Ty, i jestem zadowolona z tatuaży, kolczyków, ubioru, fryzury itd. Jestem z Tobą :)

jezeli to jest twoje prawdziwe oblicze prosze bardzo rob co chcesz :) najwazniejsze jest to zeby byc soba.. jezeli chcesz udawac taka a nie inna.. powodzenia.. :/ dlugo tak nie pociagniesz :)

Gość mhmghgff
nie bede sie puszczac z kazdym facetem! zwlaszcza z takimi co na mnie nie zasluguja. Ale bede przebierac ile wlezie i bawic sie i mam gdzies co inni beda myslec. Mam 21 lat i kazdy ktoremu zaufalam okazal sie gnojkiem,nie bede marnowac zycia na robienie sobie nadziei. Jestem mloda i bede sie bawic. I nikt mi nie zabroni. Dzieki dziewczyny,super ze mnie rozumiecie. Spodziewalam sie tu chlosty:P

Gość wrrrednawyrafirowanasuka
ja jestem od zawsze wredna suka. i jest mi z tym dobrze bez uczuc kazdy wie jaka jestem i sie ze mna licza.nie denerwuja mnie i nie traktuja jak popychadlo.nikt nie prosi mnie caly czas o cos i nie zadrecza probleami bo wiedza ze mam to w dupie

Gość Perfumette
Uhmm zobaczymy... Też tak zawsze myśle i co? I tak zawsze ja płaczę w poduszkę. Natury swojej nie zmienisz. Ale życzę powodzenia.

Gość mhmghgff
jakos sie odnajde z nowym wizerunkiem. Do tej pory stwarzalam pozory grzecznej a tak naprawde czuje ze wcale taka nie jestem. I nawetjesli bede cierpiec to przez siebie a nie jakiegos faceta.

Gość mhmghgff
wrrrednawyrafirowanasuka :D W poduszke nigdy nie placze,jestem twarda i nie raz to slyszalam. Po prostu zawsze strasznie mi zalezalo na opinii innych,chcialam uchodzic za porzadna,skromna i ladna. Bylam mila,ale nikt mnie nie szanowal,zwlaszcza faceci. Tylko moj brat i moja przyjaciolka wiedza jaka jestem naprawde,wiec wlasciwie toja sie nie zmienie ale pokarze prawdziwa twarz. Juz sie nie moge doczekac

Gość tak to bywa
I masz racje,szkoda czasu i urody dla idiotow.Lepiej przebierac w facetach niz byc wybierana

powiem tylko tyle LOVE BITES. Suki tez sie zakochuja, i tez kochaja facetow .

Gość mhmghgff
bunt nastolatki mam dawno za soba. Ja chyba za szybko stalam sie dorosla,odpowiedzialna i rozsadna. Zmarnowalam swoje najlepsze lata nastolatki, za bardzo chcialam zadowolic mame i innych ludzi. Wreszcie otworzylam oczy i bede soba. I bede myslec o sobie.

Gość ja to myślę
i tak umrzesz, a robiaki króre beda Cię jadły nie zwrócą uwagi na twoj wizerunek

Gość mhmghgff
kazdy kiedys umrze a jak chcesz przewegetowac swoje zycie to twoj wybor

''a chyba za szybko stalam sie dorosla,odpowiedzialna i rozsadna. Zmarnowalam swoje najlepsze lata nastolatki, za bardzo chcialam zadowolic mame i innych ludzi.'' Tak jakbym czytała siebie :) ... Brawo tak trzymaj ! 🖐️ Ja również jestem z Tobą ! :D Też wiele razy się zawiodłam, ryczałam przez tych kretynów, a dlatego, że byłam taką miłą, kochaną istotką :O Próbuję się zmienić tak jak ty od jakiegoś czau, mam nadzieje że to mi się uda...

Wiesz co kiedyś też tak miałam. Rozstałam się z narzeczonym i chciałam sie wyszaleć. W sume było fajnie ale na dłuższą metę to bardzo przytłaczające i męczące. Nie ma na nic czasu (randki...), głowa boli, problemy z facetami nawarstwiają się. I wcale nie ma ulgi, a satysfakcja niewielka. Tatuaż odradzam - a jak się zrobisz starsza to będzie wyglądał obleśnie...

Gość mhmghgff
Profesorka :) rowniez zycze Ci powodzenia,kazdy ma prawo do zycia tak jak chce tatuaz zawsze chcialam zrobic, na dole plecow,tak mi sie podoba,kiedys facet powiedzial mi ze tatuaz u dziewczyny jest beznadziejny,a ja go posluchalam.Mam gdzies co bedzie za 20 lat,teraz jest teraz i zrobie tak jak chce.

aja ta dziewczyne lubie bo wie czego chce. zrob tatuaz ja tez mam wlasnie tam...i mojemu mezowi tez sie ten pomyls nie podobal..zmienl zdanie jak zobaczyl go nad tyleczkiem;) trzymaj sie tegoco chcesz w zycu zrobic i osiagnac a napewno sie uda. badz soba to wazne:) buziaczki.

Gość mhmghgff
co chce osiagnac? a do tej pory jak bylam rozsadna,mila, i skakalam na okolo facetow to co osiagnelam? inni mnie tylko wykorzystywali. Dlaczego mezczyzni umawiaja sie z kilkoma kobietami naraz a jak im sie jakas znudzi to znikaja bez slowa?i to jest normalne. Ajak kobieta sie spotyka z kim chce to zaraz jes latwa i dziwka... A kazdy ma swoj gust,jednym sie tatuaze podobaja innym nie. Bedziesz chcial ogolic sie na lyso i Ci powiem ze to wiesniackie o ochydne to tego nie zrobisz? Glupiutkie to jest przejmowac sie opinia innych na swoj temat.

Gość ....keira....
Ja mam tak samo jak ty.... Kiedyś byłam taaaka milusia, nie chciałam nikogo skrzywdzić i przejmowałam się opinią innych.. A dzisiaj? Mam wszystko w dupie.... Mam kolczyki tu i tam(nie dla szpanu.. bo mi się podobają:)) tatoo sobie zrobię jak będę starsza... Mówię to co myślę i nikt mnie już nie wykorzystuje.. Czują respekt.. A ja mam spokój.. Zero stresów;) I o to chodzi.. A faceta nie mam i nie chce.. Tylko mi taki zawadzał będzie i mówił co mi wolno a co nie.. pff... Może kiedyś..:)

eee Faceta fajnie mieć :D Flirty są ekstra ale nie na dłuższą metę... Po pewnym czasie taki tryb zaczyna męczyć. Stały związek jest najlepszy. mhmghgff rozumiem Twoje rozumowanie, bo to samo przeszłam. Teraz jesteś rozżalona, nienawidzisz facetów. Po czasie Ci przejdzie. Dużo głupków wśród facetów ale nie wszyscy sa tacy..

Gość mhmghgff
po czesci masz racje, przydalaby mi sie zmiana otoczenia,nowi znajomi itp...ale to wcale nie oznacza ze ludzie z knajp,dyskotek sa nic nie warci a inni tak. Mnie po prostu trafiaja sie tchorze i egoisci. Nawet super wyksztalcony,madry pan architekt zniknal bez slowa po paru miesiacach. A moze problem tkwi we mnie,nie wiem. Ja nie mam teraz sily zeby zaufac komus, wole bez wiekszych zobowiazan i nadzei zyc z dnia na dzien,poki mam tyle lat ile mam. Mam tez dosc bycia najbardziej odpowiedzialna i ulozona, zwlaszcza ze taka nie jestem...