Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Dlaczego jestem taka brzydka?

Polecane posty

:O Myślałam, że jak zrobie sobie inną fryzurę to będę ładniejsza, ale nic z tego :O

Gość gfddfs
to nie twoja wina ze jestes brzydka .Wygladu sie nie wybiera . MOze masz dobry charakter, JA znam kobiety ktore sa brzydkie i maja kiepski charakter . To jest dopiero porazka

to koleorek zmień; uśmiech to podstawa rzęsy pomaluj, łądne ciuchy ...

Gość Kinga p
ale mozesz być chociaż zadbana i wtedy "brzydota" nie będzie się tak rzucać w oczy... nie przejmuj się - mit o najpiękniejszych polkach to tak naprawdę tylko MIT :D. Tych naprawdę pięknych jest bardzo mało a reszta to przeciętne albo brzydkie a po prostu ZROBIONE. :) moze nie umiesz odpowiednio się czesać, malować, ubierać?... p.s. w końcu ktoś szczery i nieprzeceniający swojego wyglądu :D

Gość eee nie przejmuj się
każda kobieta czasem czuje się brzydka, ja dziś też mam dołka od miesiąca jestem na diecie, dwa razy dziennie wcieram balsamy wyszczuplające, masuję się pod prysznicem i co ? waga niby pokazała te wyśnione 55 kilo ale i tak się czuję dennie, twarz jakaś taka bez wyrazu, sińce pod oczami, farbowałam włosy i wyszły ciemniejsze niż chciałam, do tego skróciłam grzywkę trochę za dużo.....wrrrr no i uda nadal mi się wydają za grube... no ale jak nałożę samoopalacz na twarz, tusz na rzęsy, róż na policzki i błyszczyk na usta poczuję się lepiej, a co !!!!!

Gość ja to myślę
może to po panu Mietku z kotłowni, którego nie da się nijak porównać do Apollina