Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__napalona__

ON - standardowo i bez udziwnień -nuda ONA - pomysłowo, kolorowo -perwersja

Polecane posty

Ostatnio zakładałam tu temat: \"Mój chłopak uznał mnie za nienormalną gdy opowiedziałam mu o mojej fantazji! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3997333 Co to mojego chłopaka to we wszystkich kwestiach do tej pory się dogadywaliśmy poza właśńie kwestią seksu zapytałam, go więc dlaczego nie podobają mu się moje pomysły i usłyszałam: \"bo to nie jest mój styl, wolę standardowo i klasycznie, może i nudno, ale bez udziwnień\" Co tu dużo pisać zależy mi na tym facecie i zastanawiam się co moge zrobić by zmienić jego podejście:/ Czy możliwe jest pogodzenie tak skrajnego podejścia do seksu? Gdy on preferuje klasykę i gorszy się gdy wysłuchuje jej fantazji? Czy był ktoś w takiej sytuacji i może mi coś doradzić?

Gość gfddfs
a twoj facet jest bi ?

Gość wwrrr
To troche inna sytuacja, bo u mnie nie chodzilo o udziwnienia, a o podejscie do seksu samego w sobie, ale powiem Ci na pocieszenie, ze moj na poczatku tak jakos bez szalu podchodzil do tego, jakby go to srednio krecilo, ale z czasem polubil bardziej, i nadal sie rozkreca, moze z Twoim tez jest szansa, jak mu pokazesz, ze to calkiem przyjemne - ale nic na sile

Ja mam podobną sytuację. Jest granica, której nie da się przekroczyć. Moja żona zrobi dla mnie wszystko w łóżku... co z tego, skoro nie zobaczę TEGO w jej oczach. Wniosek mam jeden - odpuścić, albo szukać gdzieś indziej. U mnie, niedosytu nie udało się zagłuszyć.

Niby wszystko inne jest ok, ale gdy słysze jego pomysły typu "kwiaty, świece, muzyka" to mi przywodzi na myśl pogrzeb a nie seks :? Bardzo chciałabym się z nim jakoś zgrać w tej kwestji, ale gdy słysze "bez perwersji to nie mój styl" to mnie poprostu dobija

Gość żeby więcej kobiet miało
takie podejście...

Gość Amatorxxx
Wyliz mu odbycik !

Gość kobieto uciekaj od niego
bo do końca życia będziesz się kochać po misjonarsku przy zgaszonym świetle i to raz w miesiącu

Gość Amatorxxx
To wyliz moj :)

Gość takie to zycie
jesli potrafisz uprawiac taki sex do konca zycia to jest ok jak nie to zmien partnera. ja sie chajtnąłem z laska co specjalnie nie lubiła "udziwnien" a ja je kochalem. przed slubem sex prawie tak jak chciałem wiec mysle po slubue bedzie tylko lepiej z biegiem czasu ... nic bardziej mylnego zsexu 3 razy dziennie zrobił sie raz na tydzien, da sie przyzwyczaic ale czy waro jesli ma sie jeszcze wybór, poszukaj lepiej kogos z kims sie lepiej dogadasz bo poslubie powi nie i tyle i co zrobisz bedziesz zdradzac ... lipa, bedizesz z tym zyła.

Gość takie to zycie
z tego co widze kochalismy sie tylko temu ze ja tego chciałem ona mogła by sie bez tego obejsc, teraz jak wie zenie moze mnie starcic z powodu braku sexu (raz na tydzien to brak) wiec se odpusciła całkowicie , zblizenia inicjuje tylko ja, sex tylko po bozemu i na jezdzca, jak sie upre to od tylu na pieska ale z fochem.

Gość takie to zycie
pisze o żonie :|

Gość takie to zycie
ja na twoim miejscu bym dał se spokój bo nawet jak go przekonasz to nie bedize to prawdziwe , tak jak ktos to napisął nie bedize tego w jego oczach. wszystko na siłe. znajdz se kogos o podobnym libido.

takie to zycie : wizja takiego seksu mnie przeraża, kocham go, ale jak słysze, że seks analny jest dziwny i lekko gejowski, oraz lekkie przycięcie włosów łonowych u faceta jest pedalskie i najlepiej kochać się powoli, romantycznie, w domowej atmoswerze gdzie szczytem perwersji jest pozycja na jeźdźca to naprawde chce mi się wręcz płakać, może jakoś małymi kroczkami udałoby się go jakoś przełamać, może mu by się spodobało...

Gość takie to zycie
widzisz tez tak myslalem ale natury człowieka nie da sie zmienic, jak czegos nie lubił i miał takie usposobienie a nie inne to i tak zostanie, jasne dla dobra obojgas moze sie zmuszac ale czy o to chodzi. wiesz jak t obeidze wygladac, ze to bedzi tylko twoja inicjatywa a wiesz z jakim entuzjazmem bedzie odbierana, bedzie zgoda ale przez zeby. rób jak uwazasz twoje zycie. powodzenia.

Gość jesteś nie tylko
napalona ale i zboczona! wątpie by znalazł się facet który zgodzi się na coś takiego :/

Gość popieram przedmówce

Napalona Facet jest denny .Odpuść i jedź na wycieczkę .

przecież nie bede go zmuszać do aż takich rzeczy na samym początku, chciałabym poprostu przekonać go, że jakieś kajdanki, scenki, przebieranki to nic zdrożnego.