Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka lolitka

faceci tak szybko mnie nuuuuuuuuuuuuuuuudzą...

Polecane posty

Gość słodka lolitka

jak tylko zaczynam być ich całym światem to zwijam zabawki i idę szukać następnego :classic_cool: już sama nie wiem, jaki mi dogodzi :O

Gość ciąg dalszy
jak masz wściekliznę macicy to nic ci nie dogodzi

Gość gitarrrra
oj, przyjdzie Ci zapłacić wysoki rachunek... :D

nie sadze, zebys ty komukolwiek dogodzila. najpierw sprobuj dogodzic innym a pozniej zastanawiaj sie, kto tobie dogodzi. 🖐️

Gość nie trafilas jeszcze
na tego wlasciwego, to bedzie ten, ktory cie oleje:D

Gość słodka lolitka
nawet nie chodzi o wściekliznę macicy, do jakowej się przyznaję, ale ja potrzebuję wrażeń, a nie wiecznego przytulania i całowania :O

Gość słodka lolitka
co masz na myśli gitarro? :D

Gość vcxcvx
"ale ja potrzebuję wrażeń, a nie wiecznego przytulania i całowania" kolejna, ktora potrzebuje pijaka i damskiego boksera :o

Gość gitarrrra
mocne wrażenia maja swoją cenę, obyś nie dotarła tam, gdzie nigdzie nie chciałabyś się znaleźć.... ;)

Gość słodka lolitka
mąż i dzieci to ostatnie, czego mi do szczęścia potrzeba :classic_cool: inne propozycje? :D

Gość gitarrrra
nigdy*

Gość słodka lolitka
vcxcvx - nie potrzebuję takowego, od razu bym wypieprzyła na zbity pysk. mam swoją godność! :) ale nie chcę, żeby facet mnie non stop miział :O wkurza mnie to :O a często trafiam na takich, którzy poza mną świata nie widzą. nie mogą się sobą zająć? nie potrzebuje opieki non-stop, potrzebuję wrażeń!

Gość ciąg dalszy
to wsadź se nóz w oko na Pogotowiu wrażeń ci nie zabraknie

Gość słodka lolitka
Samotny_aniołek - może my z gatunku tych, co same łowią i nie potrzebują pomocy? :D tylko, że jak już się zaczyna starać to mi się odechciewa, cel osiągnięty, więc następny :O a jak nie okazuje zainteresowania to też jest źle :O

kreci to co nie dostepne wlasnie pracuje nad kims na kim mi od pewnego czasu zalezy na nikim mi tak nie zalezalo ale byle by sie nie zrobil za uległy bo pojdze w odstawke Twoj rekord zwiazku jaki?? ja nie grzeje miejsca dluzej niz 3 tygodnie:(

Gość słodka lolitka
ciąg dalszy - moje oczęta są moją największą ozdobą, więc tego nie zrobię :O

Gość słodka lolitka
mój rekord to pół roku, ale tylko i wyłącznie dlatego, że spotykaliśmy się baaaaardzo rzadko :P łącznie chyba z 15 spotkań. zaczął mnie wkurzać już po jakichś 4 spotkaniach, ale myślałam, że się zakochałam :O

no wlasnie moja 3 tygodnie ale masakra sie meczylam juz pod koniec;P nie bylo mnie na gg tel wylaczony nie umiem sie rozstawac to moj problem

Gość słodka lolitka
do rozstań u mnie za często nie dochodzi, bo nie ma początków :P wolę bez zobowiązań :D a jak jest fajnie to wtedy rozważam wejście w związek :P

Gość słodka lolitka
z tym że częściej myślę o następnych niż o związkach :P jakoś mnie nudzą faceci :O

Gość słodka lolitka
w jakim sensie?:D bo chyba nie załapałam :P

Gość Magia81
Nooooo to jest nas 3 (i pewnie wiecej). Mam za soba 10 lat randkowania, najdluzej 2 miesiace bycia z kims w zwiazku, nigdy sie nie zakochalam:(( Nie wiem ile macie lat ale ja mam 27 i naprawde mam juz tego dosc!!! Chce sie ustatkowac, znalezc milosc i wyjsc za maz. Od pol roku jestem z super facetem, ktory jest idealnym kandydatem na meza. Przetrwalo to az pol roku, bo widujemy sie co drugi weekend. Mnostwo dziewczyn by sie zrobily wszystko by miec takiego faceta. I ja naprawde chcialam, naprawde sie staralam zakochac sie w nim. Ale jak mi powiedzial po 3 miesiacach ze mnie kocha i ze jestem dla niego idealna, piekna i wspaniala, zaczal mnie draznic. Powiedzialam mu ze sie dusze i potrzebuje wiecej przestrzeni i fakt dal mi ja, na tydzien. Ograniczyl kontaktowanie sie ze mna, co sprawilo ze nie moglam przestac o nim myslec, ale potem znowu to samo i znowu mi sie odechcialo i zaczynam sie juz nudzic... Juz mam siebie dosyc. Dlaczego nie moge docenic uczucia ktorym wspanialy chlopak mnie dazy?? Z drugiej strony nie chce miec meza ktory bedzie mnie olewal, bo bede przeplakiwac noce i tez nie bede szczesliwa!!! masakra!